Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 липня 2019                                                                                      №  816

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору про припинення

права на аліменти для дитини

у зв'язку з передачею права власності

на нерухоме майно

 

          Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору про припинення права на аліменти для дитини у зв'язку з передачею права власності на нерухоме майно, відповідно до ст.190 Сімейного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч.1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

    1. Надати дозвіл (ПІБ), (ПІБ) укласти договір про припинення права на аліменти для дитини, (ПІБ),  (дата) р.н., що сплачує батько,  у зв'язку з передачею (ПІБ) квартири (адреса) у м. Миколаєві, у власність малолітній дитині, (ПІБ),  (дата) р.н. та підписати відповідні документи.

    

     2. Надати дозвіл законному представнику (матері), (ПІБ), від імені малолітньої дитини, (ПІБ),  (дата) р.н., прийняти в дар від батька, (ПІБ), в рахунок сплати аліментів,  квартиру (адреса) у м. Миколаєві,  та підписати відповідні документи.

 

3. Попередити законних  представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту цивільних прав дитини.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 31 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: