Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 червня 2019                                                                                   № 52/4

Про надання дозволу  на  укладання

та продовження терміну дії

договорів позички 

 

        Розглянувши звернення  ГО „Організація інвалідів Центрального району м. Миколаєва Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України”, ГО „Заводська районна організація Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України”, благодійної організації „Благодійний фонд „Доброта та милосердя”, ГО „Дієва сила”, ГО „Миколаївська  обласна  асоціація силових видів спорту”, ГО „Міська рада воїнів-інтернаціоналістів м. Миколаєва”,  Миколаївської обласної організації ветеранів України,  Миколаївського обласного благодійного фонду „Доброта та Довіра”, Миколаївського обласного благодійного фонду соціального захисту дітей з інвалідністю „Крок назустріч”, Миколаївської  обласної організації профспілки  працівників державних установ,  центру олімпійської підготовки з пріоритетних видів спорту Миколаївської обласної ради, ГС „Муніципальний футбольний клуб „Миколаїв”, ОСББ „Алмаз-1”, ГО „Миколаївське дитяче творче об’єднання “АлісокГрад”, ГО „Миколаївська міська рада ветеранів”,  благодійного фонду „Мудра сова”,  міської ради воїнів-інтернаціоналістів м.Миколаєва , керуючись положеннями глави 60 Цивільного кодексу України, ч.5 ст.60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Організація інвалідів Центрального району м. Миколаєва Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України” в частині продовження строку його дії на 1 рік з одночасним збільшенням площі нежитлових приміщень по              вул. Защука, 34 (літ. „А” приміщення з №1-1 по №1-21)  з 178,3 кв. м до 217,1 кв. м та зміною поштової адреси на адресу: вул. Защука, 34/1 (відповідно до технічного паспорта від 31.01.2017). Мета використання  приміщень - забезпечення статутної діяльності.

2. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Заводська районна організація Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України” в частині продовження строку його дії на 1 рік з одночасним збільшенням площі нежитлових приміщень по вул. Дмитрієва, 12 (літ. „А цок.” приміщення з №1-2, №1-3, №1-10, №1-13, №1-14 загальною площею 49,4 кв. м та частина приміщень спільного користування площею 10,92 кв. м) з 48,5 кв. м до 60,32 кв. м та зміною поштової адреси на адресу:                          вул. Дмитрієва, 12/2 (відповідно до технічного паспорта від 17.05.2017). Мета використання  приміщень – забезпечення статутної діяльності.

          3. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з благодійною організацією „Благодійний фонд „Доброта та милосердя” в частині продовження строку його дії на 1 рік з одночасним збільшенням площі нежитлових приміщень по вул. Дмитрієва, 12 (літ. „А цок.” приміщення з №1-8, №1-9, №1-15 загальною площею 20,6 кв. м та частина приміщень спільного користування площею 4,55 кв. м) з 20,4 кв. м до 25,15 кв. м та зміною поштової адреси на адресу: вул. Дмитрієва, 12/2 (відповідно до технічного паспорта від 17.05.2017). Мета використання  приміщень – адміністративні потреби громадської організації.

           4. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на укладання договору позички з ГО „Дієва сила” строком на 2 роки 11 міс. використання частини нежитлових приміщень Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району по вул. Космонавтів, 128-а, а саме: літ. А-1 приміщення №1, №2, з №6 по №16, з №26 по №29, з №31 по №41 загальною площею 525,1 кв. м. Мета використання  приміщень – розміщення спортивно-оздоровчих секцій з дзюдо та боксу.

           5. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Миколаївська  обласна асоціація силових видів спорту” на нежитлові приміщення загальною площею 195,6 кв. м по вул. 1 Лінії, 36/2, в частині продовження строку його дії на 1 рік. Мета використання  приміщень – тренувальний зал.

           6. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Міська рада воїнів-інтернаціоналістів м. Миколаєва” на нежитлові приміщення загальною площею 49,97 кв. м по пр. Богоявленському, 340/1, в частині продовження строку його дії на 1 рік. Мета використання  приміщень – адміністративні потреби громадської організації.

           7. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з Миколаївською обласною організацією ветеранів України  на нежитлові приміщення по вул. Московській,5, в частині продовження строку його дії на 1 рік з одночасним зменшенням площі нежитлових приміщень  по  вул. Московській,5 (літ. „А” приміщення з №1-1 по №1-5) з  82,5 кв. м до 81,1 кв. м та зміною поштової адреси на адресу: вул. Московська,5/1 (відповідно до технічного паспорта від 13.02.2017). Мета використання  приміщень – адміністративні потреби громадської організації.

           8. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з Миколаївським  обласним благодійним фондом „Доброта та Довіра” на нежитлові приміщення по вул. 7 Поперечній, 3, в частині продовження строку його дії на 1 рік з одночасним збільшенням площі нежитлових приміщень до 148,5 кв. м ( літ.А-3 з № 23  по  № 29, №34,  та з №34 по №36  площею 139,1 кв. м та частина коридору загального користування площею 9,4 кв. м) та  зміною поштової адреси на адресу: вул. 7 Поперечна, 3/9. Мета використання  приміщень – швацьке ательє-пошиття дитячих сценічних костюмів, їх зберігання та реставрація.

           9. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на укладання договору позички з Миколаївським обласним благодійним фондом соціального захисту дітей з інвалідністю „Крок назустріч” строком на 1 рік на використання частини нежитлових приміщень по вул. 2 Поперечній, 32/1 загальною площею 49,5 кв. м, а саме: літ. Апд. приміщення №73-9, №73-10. Мета використання  приміщень – забезпечення статутної діяльності.

           10. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з Миколаївською   обласною організацією профспілки працівників державних установ на нежитлове  приміщення загальною площею 8,0 кв. м по вул. Радісній, 9, в частині продовження строку його дії на 1 рік. Мета використання  приміщень – гаражування  автомобіля.

   11. Надати дозвіл управлінню у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички, укладеного з Центром олімпійської підготовки з пріоритетних видів спорту Миколаївської обласної ради,  на використання нежитлового приміщення по вул. 1 Госпітальній, 1 площею 24,4 кв. м (літ. А-2 приміщення №1-105), в частині продовження строку дії на 1 рік. Мета використання - організація навчально-тренувальних занять, складування та збереження спортивного інвентарю.

   12. Надати дозвіл комунальній установі „Центральний міський стадіон” на внесення змін до договору позички, укладеного з Муніципальним футбольним клубом „Миколаїв” на використання нежитлового об’єкта по вул. Спортивній, 1/1, а саме: футбольного поля (зеленого) площею 7794 кв. м (№12), трибун (№13), відокремленої будівлі площею 197,6 кв. м (літ. Б-1), відокремленої будівлі площею 196,2 кв. м (літ. В-1), вбиральні площею 249,64 кв. м (літ. Д), в частині продовження строку його дії на 1 рік з одночасною зміною назви користувача на громадську спілку „Муніципальний футбольний клуб „Миколаїв”, збільшенням  наданого в користування майна на 144,0 кв. м за рахунок частини приміщень другого поверху адміністративного корпусу та зміною площ відокремлених будівель з 197,6 кв. м до 188,79 кв. м (літ. Б-1) та з 196,2 кв. м до 199,38 кв. м (літ. В-1) відповідно до сертифіката Державної архітектурно-будівельної інспекції України від 04.04.2013 серія ІУ №165130940284. Мета використання-організація навчально-тренувальних занять та проведення спортивних змагань.

  13. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на укладання договору позички з  ОСББ „Алмаз-1” на використання нежитлових цокольних приміщень по вул. Образцова, 4а/3 загальною площею 54,8 кв. м, а саме: літ. А приміщення з №106-1 по №106-4, строком на 5 років. Мета використання  приміщень – під дитячі спортивні програми та зберігання технічної документації.

           14.  Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Миколаївське дитяче творче об’єднання “АлісокГрад”  на нежитлові приміщення загальною площею 458,4 кв. м по пров. Південному, 30/5, в частині продовження строку його дії на 5 років. Мета використання  приміщень – надання позашкільної освіти (танцювальна та вокальна студії).

           15. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з ГО „Миколаївська міська рада ветеранів”  на нежитлові приміщення по вул. Адміральській, 23, в частині продовження строку його дії на 1 рік з одночасним збільшенням площі нежитлових приміщень по вул. Адміральській, 23 (літ. „А” приміщення з №1-1 по №1-10) з 104,4 кв. м до 108,1 кв. м та зміною поштової адреси на адресу: вул. Адміральська, 23/3 (відповідно до технічного паспорта від 13.02.2017). Мета використання  приміщень – розміщення  ГО „Миколаївська міська рада ветеранів”. 

           16. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з Благодійним фондом „Мудра сова”   на нежитлові приміщення загальною площею 16,9 кв. м по пр. Богоявленському, 328, які обліковуються на балансі КУ ММР „Миколаївський міський палац культури „Корабельний”, в частині продовження строку його дії на 1 рік. Мета використання  приміщень – забезпечення статутної діяльності.

           17. Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички з міською радою воїнів-інтернаціоналістів м.Миколаєва на нежитлові приміщення по вул. Наваринській,1, які обліковуються на балансі  ТОВ „Добробут”, в частині продовження строку його дії на 1 рік, з одночасним зменшенням площі нежитлових приміщень  по  вул. Наваринській,1 /2 (літ. „Апд” приміщення з №1-1 по №1-11)  з 78,8 кв. м до 76,2 кв. м та зміною поштової адреси на адресу: вул. Наваринська,1/2 (відповідно до технічного паспорта від 08.11.2016).  Мета використання  приміщень – забезпечення статутної діяльності.

  18. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева).

 

Міський голова                                                                             О.Ф.Сєнкевич

 

 

Опубліковано: 26 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: