Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13 червня 2019                                                                                   № 51/430

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою      щодо   відведення    земельної

ділянки       суб’єкту     господарювання      по

Заводському    району    м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

 1. ТОВ «ЕВЕРІ» надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки   орієнтовною площею 6000 кв.м, за рахунок земель комунальної власності , розташованої в районі вулиць Млинної, Заводської та Залізничної з метою передачі її в оренду для  будівництва та обслуговування лінійного об’єкта інженерно-транспортної інфраструктури для технологічних з’єднань трубопроводами резервуарного парку ТОВ «ЕВЕРІ» з резервуарним парком ТОВ «Європейська транспортна стивідорна компанія» відповідно до висновків управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 05.12.2017 № 17-4843 та від 18.06.2018 № 17-4843/3.

          Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 02.07.2018, протокол № 88, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

  

 

Міський голова                                                                                        О.Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 22 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: