Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13 червня 2019                                                                                   № 51/418

Про надання громадянину дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки,  цільове призначення якої змінюється,  для

будівництва багатоквартирного житлового будинку у

Центральному  районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянину Борщику Юрію Ігоровичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється,  орієнтовною загальною площею           1204 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 20.07.2018 №41/1, з метою надання в оренду  для будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. 1 Слобідській, 30/1, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 02.01.2019 №15-2803.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.01.2019, протокол №102, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 18 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: