Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13 червня 2019                                                                                   № 51/432

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

суб’єкту господарювання для обслуговування

капітальної будівлі в Інгульському районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Товариству з обмеженою відповідальністю "СТРОЙ-КОМЕРЦ" надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 350 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду для обслуговування торговельного комплексу  по пр. Богоявленському,19/1а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.07.2018 № 17-3239 погоджує відведення  земельної ділянки.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 03.12.2018,  протокол №98, на якому рекомендовано погодити.

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

3.Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                      О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 18 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: