Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13 червня 2019                                                                                   № 51/426

Про надання дозволу юридичній особі на

виготовлення проекту землеустрою щодо відведення

в оренду земельної ділянки, цільове призначення якої

змінюється, для будівництва багатоквартирного

житлового будинку з вбудованими нежитловими

приміщеннями та підземним паркінгом у

Центральному  районі   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Обслуговуючому кооперативу житлово-будівельного кооперативу «Новострой 2018» надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 2056 кв.м,  цільове призначення якої змінюється із земель «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на землі «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури», за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 31.05.2012 № 17/30, для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом по вул. 1 Воєнній, 8, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.10.2018 №17-3747/3.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.11.2018, протокол № 97, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 16 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: