Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 червня 2019                                                                                   №51/228

Про   надання  згоди на відновлення меж земельної   

ділянки  громадянину по Інгульському району

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянину Шишкіну Андрію Олексійовичу  надати згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 479 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність   для    будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Передовій,117, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.11.2017 №15-2621.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії  міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.12.2017, протокол № 71, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.              

 

Міський голова                                                                               О.Ф.Сєнкевич

 

 Опубліковано: 1 липня 2019р.

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: