Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 червня 2019                                                                                      №  51/180

Про надання згоди на прийняття до

комунальної власності об’єктів державної

власності

        

          Керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст.25, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1.Надати згоду на прийняття з державної власності  до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва  Миколаївського Палацу спорту (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, який знаходиться за адресою: пр.Героїв України,4, м. Миколаїв.

      2.Прийняти вищезазначене нерухоме майно в порядку, визначеному Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності».

     

      3. Після прийняття вищезазначеного нерухомого майна до комунальної  власності територіальної громади м. Миколаєва використовувати його за цільовим призначенням - у сфері фізичної культури і спорту, не відчужувати у приватну власність.

 

       4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева), з питань економічної і інвестиційної політики, планування, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), першого заступника  міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 1 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: