Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

16 травня 2019                                                                             № 51/178

Про надання в постійне користування земельної

ділянки для обслуговування  приміщень дитячої

художньої школи у Центральному районі

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи,  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

   

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  (кадастровий номер – 4810137200:07:028:0006) загальною площею 2021 кв.м, у тому числі 2021 кв.м – землі під громадською забудовою (землі під соціально-культурними об’єктами),  зарахувавши її до земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, для обслуговування  приміщень дитячої художньої школи по вул.Спаській, 23/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.10.2018 №17-4452.

Земельна ділянка  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, має обмеження у використанні:

  - 01.08 - «охоронна зона навколо інженерних комунікацій (газопровід)» на частину земельної ділянки площею 93 кв.м.

1.1. Надати Дитячій художній школі  в постійне користування земельну ділянку площею 2021 кв.м для обслуговування приміщень дитячої художньої школи по вул. Спаській, 23/1.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.12.2018, протокол №98, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати землекористувача:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                     О.Ф. Сєнкевич    

Опубліковано: 28 травня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: