Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 травня 2019                                                                                      №  457

Про затвердження Порядку відшкодування

вартості встановлення надгробка учасникам

АТО (ООС), що загинули при виконанні

службових обов’язків, пов’язаних із захистом

Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС)

 

З метою підтримки сімей загиблих учасників АТО (ООС), що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС), керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Порядок відшкодування вартості встановлення надгробка учасникам АТО (ООС), що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС) (додається).

2. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 23.11.2018 № 1149 «Про затвердження Порядку відшкодування вартості встановлення надгробка учасникам АТО, що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО» визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 10 травня 2019

№ 457

 

ПОРЯДОК

відшкодування вартості встановлення надгробка учасникам АТО (ООС),

що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних

із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС)

 

1. Загальні положення

 

Відшкодування вартості встановлення надгробка на могилі загиблих учасникам АТО (ООС), що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС), які були зареєстровані та проживали в м. Миколаєві, проводиться виконавцю послуг.

На могилі загиблої особи, безоплатно в межах відведеної під поховання земельної ділянки, споруджується надгробок, який складається з постамента-обеліска та намогильної плити.

На лицьовій поверхні надгробка карбується портрет загиблої особи, дата її народження і смерті, прізвище, ім’я, по батькові тощо.

 

2. Необхідні документи

 

Для відшкодування вартості  встановлення надгробка на могилі загиблих учасникам АТО (ООС), що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС), необхідно звернутися до районного управління соціальних виплат і компенсацій департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради за місцем реєстрації загиблого та надати нижчевказані документи:

1) заяву особи, яка звернулася за спорудженням надгробка;

2) копію паспорта чи іншого документа, що посвідчує особу, яка звернулася за спорудженням надгробка;

3) копію свідоцтва про смерть;

4) копію документа, що посвідчує статус учасника АТО (ООС), що загинув при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини;

5) договір – замовлення на виготовлення та встановлення надгробка на могилі загиблого учасника АТО (ООС), що загинув при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини.

 

6) кошторис на виготовлення та встановлення надгробка.

 

3. Відшкодування вартості встановлення надгробка

 

Головний розпорядник коштів – департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Відшкодування вартості встановлення надгробка учасникам АТО (ООС), що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС), проводиться на розрахунковий рахунок виконавця послуг. Для відшкодування вартості встановлення надгробка необхідно надати такі документи:

1) рахунок-фактуру;

2) накладну;

3) акт виконаних робіт;

4) фото, зроблене представником районного управління соціальних виплат і компенсацій департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

 

4. Розмір відшкодування вартості встановлення надгробка

 

Відшкодування вартості встановлення надгробка учасникам АТО (ООС), що загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО (ООС) проводиться за фактично надані послуги, але в розмірі не більше 5 мінімальних заробітних плат, встановлених на момент звернення, відповідно до кошторису, затвердженого в бюджеті міста на поточний рік.

Додаткові витрати понад визначену суму, пов’язані із встановленням надгробка оплачуються замовником самостійно.

 

_____________________________________________________________

Опубліковано: 17 травня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: