Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 квітня 2019                                                                                      №  373

Про внесення змін до рішення виконкому

Миколаївської міської   ради від (дата) №

(№) «Про надання дозволу громадянам  на

укладання договору купівлі-продажу

(дарування) нерухомого майна»

 

Розглянувши документи про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської   ради від (дата) № (№) «Про надання дозволу громадянам  на укладання договору купівлі-продажу (дарування) нерухомого майна», керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Викласти пункти 1, 2, 3  рішення  виконкому Миколаївської міської ради                                       від (дата) № (№) «Про надання дозволу громадянам  на укладання договору купівлі-продажу (дарування) нерухомого майна» у такій редакції:

«1. Надати дозвіл законному представнику (матері), (ПІБ), від імені дитини, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/12 частки квартири (№)по (адреса) у м. Миколаєві та 1/4 частки гаражу з підвалом №(№) у автокооперативі (назва) у м. Миколаєві  за умови придбання  дитині у (ПІБ) 3/20 часток  квартири (№) по вул. (адреса) у м. Миколаєві та прийняття в дар на ім’я дитини від (ПІБ), (ПІБ),  належні їм частки квартири (№)по вул. (адреса) у м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

2. Надати дозвіл законному представнику (матері), (ПІБ), від імені дитини, (ПІБ), (дата) р.н., придбати у (ПІБ) 3/20 частки  квартири (№) по вул. (адреса) у                         м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

3. Надати дозвіл законному представнику (матері), (ПІБ), від імені дитини, (ПІБ), (дата) р.н.,  прийняти в дар  від (ПІБ), (ПІБ),  належні їм частки квартири (№) по вул. (адреса) у м. Миколаєві та підписати відповідні документи.»

2. Контроль за виконанням данного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 

 Опубліковано: 7 травня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: