Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 квітня 2019                                                                                   №51/152

Про передачу юридичній особі в оренду

земельної ділянки для обслуговування

трансформаторної підстанції у Центральному

районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

   

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної  ділянки (кадастровий номер – 4810137200:18:026:0027) в оренду загальною площею  8 кв.м, із земель комунальної власності, зарахувавши її до земель енергетики (за цільовим призначенням - до земель для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії), для обслуговування  трансформаторної підстанції №1352 по вул. 2 Воєнній ріг вул. Маршала Василевського, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.06.2017 № 17-2832.

Земельна ділянка згідно з переліком обмежень щодо використання земельної ділянки (додаток 6 до  Порядку ведення Державного земельного кадастру), затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 за № 1051, має обмеження у використанні:

- 01.08 – “охоронна зона навколо інженерних комунікацій” (водопровід) на площу 8 кв.м;

- 01.05 – “охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи” на площу 5 кв.м.

1.1. Передати публічному акціонерному товариству  «Миколаївобленерго» в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 8 кв.м для обслуговування  трансформаторної підстанції №1352 по                     вул. 2 Воєнній ріг вул. Маршала Василевського.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.07.2018, протокол №91, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

 

Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                    О.Ф. Сєнкевич                   

 Опубліковано: 26 квітня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: