Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 березня 2019                                                                                      №  211

Про перерозподіл видатків на 2019 рік

виконавчого комітету Миколаївської

міської ради у межах загального

обсягу бюджетних призначень

 

Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 № 18 «Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету», на підставі пункту 16 рішення міської ради від 21.12.2018 № 49/31 «Про бюджет міста Миколаєва на 2019 рік», керуючись частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Перерозподілити видатки загального фонду бюджету на 2019 рік у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головному розпоряднику бюджетних коштів – виконавчому комітету Миколаївської міської ради, а саме:

 

-    зменшити видатки споживання по  КПКВК  0219770 «Інші субвенції з місцевого бюджету» на суму 9000,0 тис. грн.;

 

-   збільшити видатки споживання  по  КПКВК 0217426 «Інші заходи у сфері електротранспорту» для надання фінансової підтримки КП ММР «Миколаївелектротранс» на суму 9000,0 тис.грн.

 

          2. Виконавчому комітету Миколаївської міської ради (Андрієнку) звернутися до постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку(Бернацького) щодо погодження даного рішення.

 

3. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Святелик) після погодження цього рішення постійною комісією міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацьким) внести відповідні зміни до розпису бюджету міста Миколаєва на 2019 рік.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 15 березня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: