Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2018                                                                                      №  1250

Про прийняття житлових приміщень

до комунальної власності міста

 

         З  метою експлуатації житлових приміщень  та їх заселення згідно з чинним законодавством, розглянувши звернення УМВС України в Миколаївській області про прийняття квартир до комунальної власності територіальної громади  м. Миколаєва, Москаленка Є.О. про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва кімнати №221 у гуртожитку по вул.Потьомкінській, 131 б, Білицького Ю.І. про прийняття до комунальної власності міста приміщення у квартирі спільного заселення за адресою: вул. 8 Березня, 51, кв. 28 б, відповідно до рішення міської ради  від 26.12.1997 №16/7 «Про надання виконавчому комітетові додаткових повноважень» зі змінами, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Прийняти   до   комунальної   власності   міста  Миколаєва:

- квартиру №151 по вул.Херсонське шосе,28 загальною площею 65,4 кв.м;

- квартиру №36 по вул.Херсонське шосе,28  загальною площею 86,4 кв.м;

- квартиру №46 по вул. Спаській,48 загальною площею 52,5 кв.м;

- квартиру №49 по вул. Архітектора Старова,2/5, корп.1 загальною площею 105,6 кв.м;

- житлові приміщення у гуртожитку по вул.Потьомкінській, 131 б, кімната № 221 загальною площею 26,3 кв.м.;

- приміщення квартири спільного заселення за адресою:                     вул. 8 Березня, 51, кв. 28 б, житловою площею 11,9 кв.м, загальною площею 22,1 кв.м.

2. ЖКП  ММР  «Бриз»,  ТОВ «ЖЕК «Забота», КП СКП «Гуртожиток», КЖЕП Центрального району м.Миколаєва оформити акти приймання-передачі (1 екземпляр направити до управління комунального майна Миколаївської міської ради),  взяти на баланс і забезпечити експлуатацію прийнятих до комунальної власності міста  житлових приміщень, зазначених у п.1 цього рішення.

3. Комунальному підприємству «Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації» (Рижику) внести зміни до технічної документації на житлові приміщення, зазначені у п.1 цього рішення.

4. Відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради заселити вищезазначені житлові приміщення в установленому порядку.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 29 грудня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: