Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 11/51 від 2011-11-24

Про  вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської   ради   та   виконкому   міської   ради    по    Корабельному району м. Миколаєва (П.10.1 РОЗД. І ВН. ЗМІН. №15/22 ВІД 01.03.12)


П.10.1 РОЗД. І ВН. ЗМІН.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування  в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,     міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 410 кв.м , у тому числі: 113 кв.м - під капітальною забудовою, 297 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд по    просп. Жовтневому, 109.                       
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Іпатенку Павлу Павловичу у власність земельну ділянку площею 410 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 109.        
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 772 кв.м , у тому числі: 157 кв.м - під капітальною забудовою, 615 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд по    вул. Марії Ульянової, 29.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Прокопченко Галині Яківні у власність земельну ділянку площею 772 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд по вул. Марії Ульянової, 29.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 534 кв.м , у тому числі: 180 кв.м - під капітальною забудовою, 4 кв.м – під тимчасовою забудовою, 350 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для  обслуговування     жилого будинку , господарських будівель і споруд по    вул. Літній, 24.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Юревичу Віктору Михайловичу у власність земельну ділянку площею 534 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд по вул. Літній, 24.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 955 кв.м , у тому числі: 107 кв.м - під капітальною забудовою, 7 кв.м – під тимчасовою забудовою, 841 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для  обслуговування     жилого будинку , господарських будівель і споруд по    вул. Гагаріна, 51.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Левченко Аллі Василівні у власність земельну ділянку площею 955 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд по  вул. Гагаріна, 51.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 742 кв.м , у тому числі: 119 кв.м - під капітальною забудовою, 623 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд по    вул. Дибенка, 47-а.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
5.1. Надати Чукавіній Ріті Павлівні у власність земельну ділянку площею 742 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд по  вул. Дибенка, 47-а.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 473 кв.м , у тому числі: 137 кв.м - під капітальною забудовою, 8 кв.м. – під тимчасовою забудовою, 328 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для  обслуговування     жилого будинку , господарських будівель і споруд по пров. Ударному, 20.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
6.1. Надати Єфимцю Григорію Адамовичу у власність земельну ділянку площею 473 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд по  пров. Ударному, 20.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
7. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 481 кв.м, у тому числі: 226 кв.м - під капітальною забудовою, 11 кв.м – під тимчасовою забудовою, 244 кв.м – під прибудинковою територією, у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Новорічній, 6.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.04.10 № 45/37.
7.2. Надати Панкову Сергію Георгійовичу у власність земельну ділянку площею 481 кв.м  для обслуговування   жилого   будинку,   господарських   будівель    і   споруд по вул. Новорічній, 6.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1123 кв.м , у тому числі 1000 кв.м - у власність, з них: 59 кв.м - під капітальною забудовою, 941 кв.м - під прибудинковою територією, 123 кв.м - під прибудинковою територією в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 136.
На земельну ділянку площею 123 кв.м діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу-01.06.23 інші обмеження (заборона будівництва об’єктів).
8.1. Надати Мірошиній Олені Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд по  вул. Ватутіна, 136.
8.2. Передати Мірошиній Олені Анатоліївні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 123 кв.м із домоволодіння загальною площею 1123 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і   споруд по  вул. Ватутіна, 136.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
9. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1159 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність – під прибудинковою територією, 159 кв.м в оренду – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ленінградській, 67-а.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД : типу – 01.06.23 інші обмеження (водопровід) на площі 435 кв.м.
9.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.04.10 № 45/37.
9.2. Надати Вдовиченко Ірині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ленінградській, 67-а.
9.3. Передати Вдовиченко Ірині Олександрівні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку   площею 159 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і   споруд по вул. Ленінградській, 67-а.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 859 кв.м , у тому числі: 83 кв.м - під капітальною забудовою, 776 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд по    вул. Богдана Хмельницького, 12.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
10.1. Надати Щербатей Юлії Федорівні у власність земельну ділянку площею 955 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд по    вул. Богдана Хмельницького, 12.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.11.11, протокол № 40, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
2. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва.
 
1.   Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1547 кв.м, у тому числі: 1000 кв. м - у спільну сумісну власність, з них: 173 кв.м - під капітальною забудовою, 827 кв.м - під прибудинковою територією, в оренду 547 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для   обслуговування   жилого   будинку,   господарських   будівель і споруд по вул. Ватутіна, 257.
      Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.03.10 № 44/31.
1.2. Надати громадянам Алефіровій Ользі Михайлівні та Шпаковській Валентині Михайлівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель    і    споруд    із домоволодіння загальною площею 1547 кв.м по  вул. Ватутіна, 257.
1.3. Передати громадянам Алефіровій Ользі Михайлівні та Шпаковській Валентині Михайлівні в  оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 547 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських     будівель   і споруд із домоволодіння загальною площею 1547 кв.м по  вул. Ватутіна, 257.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
3. Внести зміни  до рішень міської ради:
      1. Внести зміну до пунктів 5,5.1.  розділу 2  рішення  міської   ради   від 30.12.10 № 2/33:  
      - слова    та   цифри   “по вул. Янтарній, 222”  замінити   словами та цифрами “по вул. Янтарній, 220”   
(Підстава: уточнення адреси земельної ділянки)
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
       2. Внести зміну до пунктів 14, 14.1  розділу 1  рішення  міської   ради   від 20.10.11 № 10/36:  
        - слова     та цифри      “вул. Івана Федька, 67”  замінити   словами та цифрами   “ вул. Івана Федька, 65”  
(Підстава: уточнення адреси земельної ділянки)
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
        3.  Внести зміни до пункту 18.1  розділу 1  рішення  міської   ради   від 20.10.11 № 10/36  
   - слова     та      цифри      “вул. Дибенка, 74”      замінити   словами та цифрами   “ пров. 4 Прибузькому, 30”  
(Підстава: уточнення адреси земельної ділянки)
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
       4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – під прибудинковою територією у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування   жилого    будинку,    господарських  будівель і споруд по вул. Ольшанців, 272-б.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 07.07.11 № 7/20.
1.2. Надати Чорненькому Богдану Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м,  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 272-б.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 879 кв.м, у тому числі: 879 кв.м – під прибудинковою територією, у власність за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування   жилого    будинку,    господарських  будівель і споруд по вул. Менделєєва, 2-в/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.06.11 № 47/43.
2.2. Надати Міляєву Ігорю Володимировичу у власність земельну ділянку площею 879 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Менделєєва, 2-в/1.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 600 кв.м, у тому числі: 600 кв.м – під прибудинковою територією, у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування   жилого    будинку,    господарських  будівель і споруд по вул. Ленінградській, 67.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД : типу – 01.06.23 інші обмеження (водопровід, каналізація) на площі 348 кв.м.
3.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 06.09.10 № 48/36.
3.2. Надати Вдовиченко Раїсі Петрівні у власність земельну ділянку площею 600 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ленінградській, 67.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
4. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – під прибудинковою територією, у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування   жилого    будинку,    господарських  будівель і споруд по вул. Сахарова, 2-д.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД : типу – 01.06.23 інші обмеження  (водопровід) на площі 18 кв.м.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 07.07.10 № 7/20.
4.2. Надати Медведєвій Альоні Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Сахарова, 2-д.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.  
    (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
      5. Надати у власність членам садово- виноградарських товариств, садівничих товариств, обслуговуючих кооперативів садово- виноградарських товариств, земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 559 кв.м, у тому числі: 14 кв.м – під тимчасовою забудовою, 545 кв.м – під багаторічними насадженнями (сади), з віднесенням її до земель сільськогосподарського призначення, для ведення садівництва на ділянці № 258 у складі ОСК “Прибужжя”.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Саліцькій Надії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 559 кв.м для ведення садівництва на ділянці № 258 у складі ОСК “Прибужжя”.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
     2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта , що посвідчує право власності на земельну ділянку № 223 загальною площею 580 кв.м ,у тому числі: 557 кв.м - під садом, 23 кв.м-під тимчасовою забудовою, за рахунок земель міста не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення для ведення садівництва в  обслуговуючому садівничому кооперативі «Прибужжя» .
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.   
2.1 Надати Бондар Олені Леонідівні у власність земельну ділянку № 223 площею 580 кв.м, для ведення садівництва в ОСК  «Прибужжя» .
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта , що посвідчує право власності на земельну ділянку № 221 загальною площею 578 кв.м ,у тому числі: 553 кв.м - під садом, 25 кв.м-під тимчасовою забудовою, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до сільськогосподарських угідь(сади) для ведення садівництва в обслуговуючому садівничому кооперативі «Прибужжя» .
     Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.   
3.1 Надати Мовчану Олександру Мартиновичу у власність земельну ділянку № 221 площею 578 кв.м,  для ведення садівництва в ОСК  «Прибужжя» .
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
      6. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: