Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/400

Про  передачу за фактичним  землекористуванням земельної

ділянки      суб’єкту    господарювання   для  обслуговування

капітальної споруди по Заводському  району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації  постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

           1.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  загальною площею 498 кв.м (кадастровий номер 4810136300:06:001:0159), за рахунок земель комунальної власності, зарахувавши її до земель громадської забудови, за цільовим призначенням  до земель для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (В.03.10),  для  обслуговування нежитлових приміщень закусочної по вул. Лазурній,30/5.

Земельна ділянка згідно з переліком обмежень щодо використання земельної ділянки (додаток 6 до  Порядку ведення Державного земельного кадастру), затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 за № 1051, має обмеження у використанні:

- 01.08-«охоронна зона навколо інженерних комунікацій » на частину земельної ділянки площею 46 кв.м.

       1.1. Передати громадянам Глонзі Тетяні Євгенівні, Бергман Ірині Олександрівні, Тітовій Ганні Володимирівні  в оренду   земельну ділянку  строком на 10 років загальною  площею  498 кв.м  для  обслуговування нежитлових приміщень закусочної по вул. Лазурній,30/5 відповідно до висновків управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від  30.08.2017 № 15-2411.

          Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.06.2018, протокол № 85, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати землекористувача:

 

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.   

 

Міський голова                                                                                        О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: