Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/397

Про внесення змін до рішення міської ради в

Інгульському   районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, погодження з постійною  комісією міської  ради,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про землеустрій", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Внести зміни до пунктів 1,2,3 рішенння міської ради від 27.07.2017 №23/40, виклавши їх в такій редакції:

"1.Приватному підприємству "ОНІКС – ОПТ" надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею  12308 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду для обслуговування нежитлових об’єктів по вул. Вінграновського, 49/2.

2.Громадянину Нечаю Андрію Романовичу надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею   10074 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду для обслуговування нежитлових об’єктів по вул. Вінграновського, 49/1, 49/3 в межах земельної ділянки по вул. Вінграновського, 49/1.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю "КОНВЕЄРМАШ МИКОЛАЇВ", товариству з обмеженою відповідальністю "ЧЬОРНИЙ МЄДВЄДЬ" надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 93926 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду співвласникам з розрахунком ідеальних часток кожного для обслуговування нежитлових об’єктів по вул. Вінграновського, 49."

Підстава: уточнення площі земельних ділянок, відповідно до виготовлених кадастрових планів,  та за рахунок яких земель здійснюється відведення.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.04.2018,  протокол №82, на якому рекомендовано погодити.

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: