Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/399

Про надання згоди на поділ земельної ділянки суб’єкту

господарювання в Інгульському   районі  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Товариству з обмеженою відповідальністю «ПРАЙМ МИКОЛАЇВ» надати згоду на поділ земельної ділянки площею 763 кв.м (кадастровий номер 4810136900:02:069:0016) на дві відокремлені, з метою передачі земельної ділянки орієнтовною площею 255 кв.м в оренду для обслуговування нежитлової будівлі по вул. Миколаївській, 17а/1, земельну ділянку орієнтовною площею 508 кв.м зарахувати до земель комунальної власності, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.12.2017  № 17-5271.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2018,  протокол №80, на якому рекомендовано погодити.

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: