Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/340

Про  прийняття земельних ділянок  до земель 

комунальної власності

 

Розглянувши звернення юридичної особи, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  «Про  оренду  землі», «Про  місцеве  самоврядування   в  Україні»,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на одержання права власності на земельну ділянку та зарахування її до земель комунальної власності, наданої у власність рішенням Миколаївської міської ради від 27.06.2013 №29/40 ТОВ фірмі «Рутєкс», загальною площею 747 кв.м, для будівництва та подальшого обслуговування 5-поверхового житлового будинку з мансардним поверхом та вбудовано-прибудованими приміщеннями по вул. Малій Морській, 4/44.

Підстава: положення ст. 142 Земельного кодексу України, добровільна відмова ТОВ фірми «Рутєкс» від земельної ділянки на користь територіальної громади м. Миколаєва (заява від 16.03.2016 №23-П).

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Надати згоду на одержання права власності на земельну ділянку та зарахування її до земель комунальної власності, наданої у власність рішенням Миколаївської міської ради від 27.06.2013 №29/40 ТОВ фірмі «Рутєкс», загальною площею 820 кв.м, для будівництва та подальшого обслуговування 5-поверхового житлового будинку з мансардним поверхом та вбудовано-прибудованими приміщеннями по вул. Малій Морській, 2/22.

Підстава: положення ст. 142 Земельного кодексу України, добровільна відмова ТОВ фірми «Рутєкс» від земельної ділянки на користь територіальної громади м. Миколаєва (заява від 16.03.2016 №23-П).

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: