Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/311

Про передачу земельної ділянки в оренду громадянину для

обслуговування капітальної будівлі по Центральному району  

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадянина,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки (кадастровий номер 4810137200:10:050:0016) загальною площею            59 кв.м, із земель комунальної власності, зарахувавши земельну ділянку до земель громадської забудови, з віднесенням її до земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,  для  обслуговування магазину  по                  вул. Павла Ходченка, 52.

Земельна ділянка згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051,  має обмеження  у використанні:

-  на земельну ділянку площею 22  кв.м діють обмеження  типу 01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій» (газопровід);

-  на земельну ділянку площею 5  кв.м діють обмеження  типу 01.04- «охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта зв’язку».

Висновком від 20.04.2017 №17-1682 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує проект землеустрою.

1.1. Передати  громадянину Агєєву Анатолію Євгеновичу в оренду на               10 років земельну ділянку площею  59 кв.м для  обслуговування магазину  по вул. Павла Ходченка, 52.

 Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 19 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: