Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                                 № 42/314

Про передачу фізичній особі-підприємцю в оренду земельної

ділянки для обслуговування магазину у Центральному районі 

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця,  технічну документацію із землеустрою, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі в оренду на 3 роки (кадастровий номер – 4810137200:12:026:0012), загальною площею 431 кв.м, за рахунок земель, наданих рішенням Миколаївської міської ради від 18.12.2009 №42/58, з віднесенням до земель громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі) для обслуговування магазину по вул. Лісовій, 7а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.08.2017 №17-2918.

Земельна ділянка згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, має обмеження у використанні:

-01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій»  (газопровід)  на частину земельної ділянки площею   79 кв.м;

-01.05- «охоронна зона навколо (вздовж)  об’єкта енергетичної системи»  на частину земельної ділянки площею   79 кв.м;

- типу 01.04 – «охоронна зона навколо (вздовж) об`єкта зв`язку» площею 17 кв.м.

1.1. Передати ФОП Ільчевій Ользі Анатоліївні в оренду на 3 роки земельну ділянку загальною площею 431 кв.м для обслуговування магазину по вул. Лісовій, 7а.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2018, протокол №80, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 19 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: