Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня 2018                                                                             № 42/341

Про передачу земельної ділянки в оренду юридичній особі для

завершення будівництва житлового будинку у Центральному

районі   м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи,  погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати ТОВ БКП «Гранд Парк» в оренду земельну ділянку (кадастровий номер – 4810137200:15:004:0048) загальною площею 7240 кв.м строком на 3 роки (відповідно до довідки про визначення нормативного терміну будівництва) для завершення будівництва житлового будинку по  просп. Героїв України, 11-б, відповідно до висновку до управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.10.2017            №17-4619, за умови добровільного виконання ТОВ БКП «Гранд Парк» пункту 1.1 цього рішення.

1.1. ТОВ БКП «Гранд Парк» оплатити борг у розмірі 319 844,22 грн за зобов’язання ТОВ «ІНКА Миколаїв» як попереднього землекористувача за користування земельною ділянкою по просп. Героїв України, 11-б, відповідно до умов та строків дії договорів оренди землі, які були укладені між Миколаївською міською радою та ТОВ « ІНКА Миколаїв».

1.2. Надати згоду на переведення, зазначеного у пункті 1.1 цього рішення, боргу з ТОВ «ІНКА Миколаїв» на ТОВ БКП «Гранд Парк».

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол №81, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 13 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: