Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

05 жовтня 2018                                                                                 № 41/71

Про надання згоди на прийняття до

комунальної власності міста спортивного

комплексу

     

         З метою забезпечення розвитку мережі об’єктів фізичної культури і спорту в м.Миколаєві, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», ст.25, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати згоду на прийняття з державної власності до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва нежитлового об’єкта -  спортивного комплексу, який складається: з однієї основної будівлі літ.А-3 (в бухгалтерському обліку ДП «НВКГ«Зоря»-«Машпроект» - будівля спорткорпусу з двома залами та басейном, інвентарний № 050589), споруд (в бухгалтерському обліку ДП «НВКГ«Зоря»-«Машпроект» - стадіон спорткомплексу «Зоря» загальною площею 12900 м 2, інвентарний № 085310; гараж металевий розбірний з верстатом, інвентарний № 000127) та іншого майна (основні засоби, малоцінні і швидкозношувальні предмети та товарно-матеріальні цінності), що забезпечують функціонування вказаного об’єкта, що розташований за адресою: м.Миколаїв, вул.Театральна (Васляєва),10 та знаходиться у господарському віданні державного підприємства «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря»-«Машпроект».

2. Прийняти вищезазначені об'єкти в порядку, визначеному Законом України    «Про   передачу об'єктів    права   державної   та   комунальної власності».

3. Після прийняття вищезазначеного об’єкта до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва використовувати його без зміни цільового призначення як спортивний комплекс та не відчужувати у приватну власність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 16 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: