Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2018                                                                                            №  937

Про звернення членів виконавчого

комітету Миколаївської міської ради до

Головного управління Національної поліції

в Миколаївській області

 

         Керуючись ч. 1 ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Звернутися до Головного управління Національної поліції в Миколаївській області з питання забезпечення громадського порядку та профілактики правопорушень на території лікарні швидкої медичної допомоги та Миколаївської міської лікарні № 3  (далі – Звернення, додається).

2. Департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради направити Звернення до Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

3. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради опублікувати рішення на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сенкевич

 

 

Звернення

членів виконавчого комітету Миколаївської міської ради до Головного управління Національної поліції в Миколаївській області

                           

Національна поліція України є органом виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

Одним із основних завдань поліції є здійснення превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень, а також вжиття заходів для забезпечення публічної безпеки і порядку в публічних місцях.

У зв’язку з надходженням до виконавчого комітету Миколаївської міської ради звернень головних лікарів лікарні швидкої медичної допомоги та Миколаївської міської лікарні № 3 про невирішеність питання співпраці з Головним управлінням Національної поліції в Миколаївській області по забезпеченню громадського порядку та профілактики правопорушень на території лікарень, беручи до уваги напружену ситуацію навколо проблеми організації безпечної роботи відділень міських лікарень, неодноразові скарги як з боку персоналу, так і пацієнтів, ризики можливої втрати чи пошкодження коштовного сучасного обладнання, придбаного за бюджетні кошти, враховуючи позитивний досвід у вирішенні аналогічних проблем в інших містах України, просимо розглянути питання щодо цілодобового чергування співробітників Національної поліції на територіях (в приміщеннях) лікарні швидкої медичної допомоги та Миколаївської міської лікарні № 3.

Звертаємо увагу, що вказані лікарні, згідно із запланованими заходами державної медичної реформи, набувають функції лікарень інтенсивного лікування. Це насамперед стосується надання медичної допомоги у випадках дорожньо-транспортних пригод, внаслідок кримінальних дій, в інших ситуаціях, які можуть мати відношення до компетенції правоохоронних органів.

Сподіваємося на взаємне порозуміння та співпрацю.

        

 

Члени виконавчого комітету Миколаївської міської ради

 Опубліковано: 11 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: