Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2018                                                                                            №  927

Про внесення змін до рішення виконавчого

комітету Миколаївської міської ради від

25.03.2016 №285 «Про порядок надання 

адресної грошової допомоги громадянам»          

         

З метою приведення чинних правових актів, поліпшення матеріально-побутових умов проживання громадян міста, керуючись ч.6 ст. 59 Закону України «Про місцеве  самоврядування  в  Україні»,  виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

            1. Внести зміни до Порядку надання адресної грошової допомоги громадянам, затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської  міської ради  від 25.03.2016 №285  «Про порядок надання  адресної грошової допомоги громадянам»:

          - п.п. 2.2,  2.2.1,  2.2.2,  2.4, 2.4.1, 2.4.2, 2.4.3, 2.12, 2.12.1, 2.12.2, 2.13, 2.13.1, 2.13.2, 2.13.3 розділу 2 «Види адресної грошової допомоги громадянам» викласти у новій редакції:

«2.2.  Щомісячна матеріальна допомога учасникам бойових дій у роки Другої світової війни.

2.2.1. Щомісячна матеріальна допомога учасникам бойових дій у роки Другої світової війни виплачується через банківські установи шляхом перерахування коштів на особові рахунки учасникам бойових дій у роки Другої світової війни, які безпосередньо брали участь у бойових діях.

2.2.2. Щомісячна матеріальна допомога учасникам бойових дій у роки Другої світової війни надається на підставі довідки військкомату про безпосередню участь у бойових діях у роки Другої світової війни, копії посвідчення учасника бойових дій та виплачується відповідно до кошторису, затвердженого в бюджеті міста на поточний рік.

2.4. Адресна грошова допомога сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані та членам сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов’язків військової служби на території інших держав, де велися бойові дії, сім’ям загиблих та померлих ветеранів війни внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювань, одержаних під час виконання обов’язків військової служби або захисту Батьківщини, приймаючи безпосередню участь  в антитерористичній операції.

2.4.1. Адресна грошова допомога сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані та членам сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов’язків військової служби на території інших держав, де велися бойові дії, сім’ям загиблих та померлих ветеранів війни внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювань, одержаних під час виконання обов’язків військової служби або захисту Батьківщини, приймаючи безпосередню участь в антитерористичній операції, виплачується щоквартально через банківські установи шляхом перерахування коштів на особові рахунки одного з членів сім’ї загиблого чи померлого, а саме дружині, або батькам, якщо загиблий не перебував у шлюбі.

2.4.2. Адресна грошова допомога надається на підставі посвідчення  члена сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни, довідки, яка підтверджує безпосередню участь загиблого (померлого)  в  антитерористичній операції, довідки, яка підтверджує участь загиблого (померлого) у бойових діях в Афганістані та документів, що підтверджують родинний зв’язок із загиблим (померлим) учасником бойових дій в Афганістані, військовослужбовцем, який загинув під час виконання обов’язків військової служби на території інших держав, де велися бойові дії.

2.4.3. Адресна грошова допомога сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані та членам сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання обов’язків військової служби на території інших держав, де велися бойові дії, сім’ям загиблих та померлих ветеранів війни внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювань, одержаних під час виконання обов’язків військової служби або захисту Батьківщини, приймаючи безпосередню участь в антитерористичній операції, виплачується відповідно до кошторису, затвердженого в бюджеті міста на поточний рік.

2.12. Адресна грошова допомога сім’ям загиблих Героїв Небесної Сотні, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21.11.2013 по 21.02.2014.

2.12.1. Адресна грошова допомога сім’ям загиблих Героїв Небесної Сотні, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21.11.2013 по 21.02.2014, виплачується щоквартально через банківські установи шляхом перерахування коштів на особовий рахунок одного з членів сім’ї загиблого учасника масових акцій, особи, якій посмертно присвоєно звання Герой України за громадську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народові, виявлені під час Революції гідності.

2.12.2. Адресна грошова допомога сім’ям загиблих Героїв Небесної Сотні, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21.11.2013 по 21.02.2014, виплачується відповідно до кошторису, затвердженого в бюджеті міста на поточний рік.

2.13. Надавати одноразову допомогу на поховання родинам, у разі смерті Почесного громадянина міста Миколаєва.

2.13.1. Одноразова допомога на поховання родинам, у разі смерті Почесного громадянина міста Миколаєва, надається на підставі заяви родини Почесного громадянина з доданням:

- копії паспорта та ідентифікаційного коду особи, яка поховала Почесного громадянина;

- копії свідоцтва про смерть;

документів, що підтверджують родинний зв’язок із померлим Почесним громадянином міста Миколаєва;  

- копію договору замовлення на виконання ритуальних послуг.

2.13.2. Одноразова допомога на поховання родинам, у разі смерті Почесного громадянина міста Миколаєва, виплачується шляхом перерахування коштів на особові рахунки одного з членів сім’ї померлого.

2.13.3. Одноразова допомога на поховання родинам, у разі смерті Почесного громадянина міста Миколаєва, виплачується в розмірі 5 мінімальних заробітних плат на момент смерті відповідно до кошторису, затвердженого в бюджеті міста на поточний рік.»

 

2. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради проводити фінансування в межах виділених бюджетних асигнувань.

 

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський  голова                                                                                     О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 8 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: