Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2018                                                                                            №  897

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору про припинення

права на аліменти на дітей у зв’язку з

набуттям права власності на нерухоме

майно

 

         Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору про припинення права на аліменти на дітей у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 190 Сімейного кодексу України, ст. 242 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл гр. ПІП, гр. ПІП, батькам малолітньої ПІП дата народження, укласти договір про припинення права на аліменти на дитину, у зв’язку з набуттям права власності малолітньою ПІП дата народження, на нерухоме майно, а саме 1/8 частки кімнати номер по вул. Дмитра Яворницького, будинок номер у м. Миколаєві, яка належить гр. ПІП, із збереженням права користування житловим приміщенням за неповнолітньою ПІП дата народження, де вона є співвласником, зареєстрована та проживає.

2. Надати дозвіл неповнолітній ПІП дата народження, укласти договір про припинення права на аліменти у зв’язку з набуттям нею права власності на нерухоме майно, а саме 1/8 частки кімнати номер по вул. Дмитра Яворницького, будинок номер у м. Миколаєві, яка належить гр. ПІП, та підписати відповідні документи, із збереженням права користування житловим приміщенням за малолітньою ПІП дата народження, де вона є співвласником, зареєстрована та проживає.

3. Дозволити батькам, гр. ПІП, гр. ПІП,, надати дозвіл неповнолітній ПІП дата народження, укласти договір про припинення права на аліменти у зв’язку з набуттям нею права власності на нерухоме майно, а саме 1/8 частки кімнати номер по вул. Дмитра Яворницького, будинок номер у м. Миколаєві, яка належить гр. ПІП, та підписати відповідні документи.

4. Попередити батьків про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 3 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: