Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 8/25 від 2011-08-25

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Центральному району м. Миколаєва (П.13 РОЗД. 1 ІНШ. РЕД. №15/26 ВІД 01.03.12)


П.13 РОЗД. 1 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
 
Пункт 1 “ 1. Громадянці Олійник Ользі Іванівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 80 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду строком на 15 років для обслуговування нежитлової будівлі майстерні по ремонту музичних інструментів по вул. Потьомкінській, 52.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.05.10, протокол №68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови                      Чайки В.Д.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.12.10, протокол №2 , на якому рекомендовано перенести розгляд зазначеного  питання.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.12.10, протокол №3, на якому рекомендовано перенести розгляд зазначеного  питання.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 30.12.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.01.11, протокол № 5, на якому рекомендовано перенести зазначене питання.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 27.01.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.02.11, протокол № 10, на якому рекомендовано перенести зазначене питання .
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 10.03.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано  погодити зазначене питання .
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 09.06.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Шмалька А. М.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол № 22 , на якому рекомендовано перенести  зазначене питання .
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол № 23 , на якому рекомендовано перенести  зазначене питання .
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 07.07.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради .
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол № 25 , на якому рекомендовано погодити  зазначене питання . ” за пропозицією депутата міської ради Бабкова Ю.В. перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
 
 
Пункт 2 “ 2. Миколаївській єврейській релігійній громаді для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1500 кв. м, у тому числі земельної ділянки орієнтовною площею 510 кв.м під забудову, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду на 2 роки для реконструкції синагоги та прибудови будинку культурно- релігійного центру з житловими приміщеннями по вул.К.Лібкнехта ріг вул. Спаської.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.02.11 , протокол №10, на якому рекомендовано погодити зазначене питання.
Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради 10.03.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано перенести до погодження з мешканцями  будинку № 51 по вул. Спаській.
Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради 09.06.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Шмалька А. М.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол № 22 , на якому рекомендовано перенести зазначене питання .
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол № 23 , на якому рекомендовано перенести  зазначене питання .
Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради 07.07.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради .
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол № 25 , на якому рекомендовано перенести  зазначене питання . ” за пропозицією депутата міської ради Бабкова Ю.В. перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
 
 
Пункт 3” 3. Товариству з обмеженою відповідальністю виробничо – комерційній фірмі «Бізнес-реал» для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 800 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком до 07.06.20 для обслуговування зупиночного комплексу по пр. Леніна, 78-д.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 3 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити зазначене питання .
Пункт 3 на пленарному засіданні міської ради 09.06.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Шмалька А. М.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол № 22 , на якому рекомендовано  перенести зазначене питання .
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол № 23 , на якому рекомендовано перенести  зазначене питання .
Пункт 3 на пленарному засіданні міської ради 07.07.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради .
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол № 25 , на якому рекомендовано перенести  зазначене питання . ” за пропозицією депутата міської ради Бабкова Ю.В. перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
 
4. Громадянці Ковальській Ларисі Миколаївні на виготовлення проекту відведення додаткової земельної ділянки, прилеглої до існуючої, орієнтовною площею 300 кв.м, з метою передачі її в оренду, терміном на 25 років, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лісовій, 11-а/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт   4 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
5.Громадянці Гнат Олені Михайлівні на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі її у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лісовій, 16.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6.Громадянину Кіро Володимиру Олексійовичу, інваліду ІІ групи, на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 18 кв.м, з метою передачі її в оренду, терміном на 3 роки,  для  розміщення металевого гаража поблизу житлового будинку №15 по вул. Колодязній.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7 .Громадянці Мірошник Світлані Вікторівні на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної її батькові Трушу В.О. рішенням виконкому Коларівської селищної ради від 19.03.1992 №18, з метою передачі її у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Богдана Хмельницького, 7.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт  7  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Громадянину Спінчевському Ігорю Олеговичу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної його матері Спінчевській А.А. рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 27.02.1995 №155, з метою передачі її у власність, для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Горобиновій, 1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 8  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9.Громадянці Івановій Вікторії Петрівні на виготовлення проекту відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 517 кв.м із домоволодіння №3 по пров. Бузника, з метою передачі її у власність, для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, з присвоєнням адреси: пров. Бузника, 3-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт  9 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10.Громадянину Шевченку Юрію Андрійовичу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 85 кв.м для передачі в оренду, терміном на 2 роки, для визнання права власності на житловий будинок по вул. Чкалова, 44.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 10 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11.Громадянину Мотруку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту відведення додаткової земельної ділянки, прилеглої до існуючої, орієнтовною площею 377 кв.м, з метою передачі її в оренду, терміном на 25 років, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Макарова, 13/1, за умови встановлення земельного сервітуту на частину земельної ділянки площею 191 кв.м згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.07.11         №15-1911.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 11 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
12. Громадянці Мазикиній Валентині Павлівні на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі її у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 5 Окружному, 14.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 12  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
13. Громадянам Мухо Олександрі Петрівні та Мухо Михайлу Івановичу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 76 кв.м, з метою передачі її у спільну сумісну власність, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Потьомкінській, 84/4.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт  13  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
14. Громадянину Клімінченку Івану Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд поблизу домоволодіння № 23 по  вул. Кіровоградській.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 14 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
15.Громадянину Вишневському Дмитру Вікторовичу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 45 кв.м, з метою передачі її у власність, для обслуговування індивідуального гаража  по    вул. Володарського, 3-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 15    розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.06.11, протокол №22, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
16. Управлінню охорони здоров’я Миколаївської міської ради для складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 799 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування адміністративної будівлі по вул. Великій Морській, 56.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол № 25 , на якому рекомендовано погодити  зазначене питання .
 
17. Фізичній особі- підприємцю Строчинській Тетяні Вікторівні для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 47 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду на 3 роки для обслуговування  літнього майданчика до магазину  по вул.Силікатній, 275.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол № 25 , на якому рекомендовано погодити  зазначене питання .
 
18. Громадянці Ряжських Аллі Антонівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 758 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради народних депутатів від 14.09.1999 №11/15 товариству з обмеженою відповідальністю «Торгівельно-виробнича компанія РЕН-ТРЕЙД», з метою передачі ділянки в оренду строком на 15 років, для обслуговування нежитлових приміщень магазину та підвалу по вул. Радянській, 12в та нежитлових приміщень вул. Радянській, 12б.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради  25.08.11 )
 
19. Громадянці Полянській Владиславі Олександрівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1013 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 26.09.02 № 5/15, з метою надання земельної ділянки в оренду на 15 років для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Софіївській, 82б.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради  25.08.11 )
 
20. Приватному підприємству «Полюр» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 339 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 26.09.02 № 5/15, з метою надання земельної ділянки в оренду на 15 років для обслуговування нежитлових приміщень складу по вул. Софіївській, 82а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради  25.08.11 )
 
21. Громадянам Радецькій Людмилі Володимирівні та Радецькому Віктору Григоровичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3151 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 3 роки для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Авіаційній, 64.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.11, протокол №26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради  25.08.11 )
 
2. Продовжити  термін дії дозволу на  складання проекту  землеустрою .
1. Продовжити громадянину Гужваю Сергію Сергійовичу дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 18.06.09 №35/47, на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 970 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: пров. 1 Інгульський, 15  з 18.06.09  до кінця поточного року.
Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Продовжити гр. Кравченко Світлані Миколаївні дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 04.03.10 №44/28, на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 320 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: вул. Цегляна, 15/1  з 04.03.10  до кінця поточного року.
Пункт 2 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Продовжити громадянам Подолінському Олександру Івановичу, Подолінському Сергію Івановичу, Подолінській Світлані Іванівні та Подолінському Івану Григоровичу дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 18.09.08 №27/64, на складання проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 358 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: вул.Петрова, 8/1  з 18.09.08  до кінця поточного року.
Пункт  3 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Продовжити гр. Фоміній Вірі Андріївні дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 12.11.09  №40/21, на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею  838 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул.Місячна, 4 з 12.11.09 до кінця поточного року.
Пункт  4 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Продовжити ФОП Савенко Світлані Георгіївні дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 01.10.09 №38/27, на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею  46 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для розміщення прибудови до магазину по вул. Спаській, 7/ 1.
Пункт 5 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6.Продовжити громадянці Кокіш-Мельник Тетяні Григорівні дію дозволу, наданого рішенням міської ради від 12.11.09 №40/21, на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 2 роки земельної ділянки площею 725 кв.м для визнання права власності на житловий будинок за адресою: вул. 2 Набережна, 7  з 12.11.10  до кінця поточного року.
Пункт  6  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.11, протокол №26, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради  25.08.11 )
 
 
3. Внести зміни  до рішень міської ради  :
1. Пункт 51 розділу І рішення міської ради від 04.09.09 №36/51 : “51. Товариству з обмеженою відповідальністю дитячому спортивно – оздоровчому центру “Вальмар” для складання проекту землеустрою  щодо надання в оренду строком на 1 рік земельної ділянки орієнтовною площею 560 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 19.05.05 № 33/27 ТОВ ДСОЦ “Вальмар”, для  реконструкції існуючого кафе з літнім майданчиком під закусочну по вул. Набережній, 6.” викласти в такій редакції: “51. Товариству з обмеженою відповідальністю дитячому спортивно – оздоровчому центру “Вальмар” для складання проекту землеустрою щодо надання в оренду строком на 1 рік земельної ділянки орієнтовною площею 1143 кв.м, у тому числі за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування , та 583 кв.м за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 19.05.05 № 33/27 товариству з обмеженою відповідальністю дитячому спортивно – оздоровчому центру “Вальмар”, для  реконструкції існуючого кафе з літнім майданчиком під закусочну по вул. Набережній, 6.”
(Підстава -  уточнення площі земельної ділянки).
Пункт 1 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Пункт 25 розділу 1 рішення міської ради від 21.04.11 № 5/30: ”25. Службі безпеки України в Миколаївській області для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4000 кв.м (земельна ділянка орієнтовною площею 440 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, земельна ділянка орієнтовною площею 1307 кв.м за рахунок ТОВ “Інка- Миколаїв” та 2253 кв.м за рахунок установи “28 управління начальника робіт”) для будівництва  житлового будинку по пр. Героїв Сталінграда, в мікрорайоні “Соляні-2”. викласти в такій редакції: “25. Управлінню Служби безпеки України в Миколаївській області для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4000 кв.м (земельна ділянка орієнтовною площею 440 кв. м  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, земельна ділянка орієнтовною площею 1307 кв.м за рахунок ТОВ “Інка- Миколаїв” та 2253 кв.м за рахунок установи “28 управління начальника робіт”), з метою надання ділянки в постійне користування для будівництва житлового будинку по пр. Героїв Сталінграда, в мікрорайоні “Соляні-2”.
(Підстава -  уточнення виду використання земельної ділянки).
Пункт 2 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Пункт 17 розділу І рішення міської ради від 09.06.11 №6/18: “17. Фізичній особі – підприємцю Учню Івану Івановичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2740 кв.м ( у тому числі ділянка №1 площею 2393 кв.м та ділянка №2 площею 347 кв.м ) , за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 15 років для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Цілинна, 22” викласти в такій редакції: “17. Фізичній особі – підприємцю Учню Івану Івановичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2740 кв.м ( у тому числі ділянка №1 площею 2393 кв.м та ділянка №2 площею 347 кв.м ) , за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 15 років для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Цілинній, 22и”.
(Підстава -  лист заявника у  зв’язку з присвоєнням нової адреси).
Пункт 3 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Пункт 20 розділу І рішення міської ради від  07.07.11 №7/17:            “20. Громадянину Тімченку Юрію Романовичу для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки  площею 300 кв.м, відведеної рішенням міської ради від 03.03.07 №11/34, для будівництва та обслуговування житлового будинку  по вул. Лягіна, 23-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” викласти в такій редакції: “20. Громадянину Тімченку Юрію Романовичу для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки  площею 212 кв.м, відведеної рішенням міської ради від 03.03.07 №11/34, з метою надання її у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку  по вул. Лягіна, 23-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.06.11, протокол №23 на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.”
  (Підстава -   протокол засідання   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.11, протокол №25, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради  25.08.11 )
 
4. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до управління земельних ресурсів Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою.
 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В.І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: