Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

17 липня 2018                                                                                № 40/103

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо

відведення     земельної ділянки   громадянину по 

Інгульському району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянину Сапожникову Ігорю Володимировичу надати дозвіл для складання проекту     землеустрою   щодо    відведення   земельної    ділянки        площею 710 кв. м,  за   рахунок   земельної    ділянки     (кадастровий       номер 4810136900:03:074:0015) площею 10000 кв.м, яка знаходиться у користуванні ТОВ «ТРАНС-ІМПОРТ» згідно  з     договором    оренди    землі від 16.07.2015 №10944, цільове призначення якої змінюється  з «для будівництва гаража-стоянки для вантажних автомобілів підприємства - земель   промисловості,   транспорту,   звязку, енергетики, оборони та іншого призначення»   на  «для    будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд - землі житлової забудови» по вул. Кінцевій,5/7, з подальшим присвоєнням окремої адреси, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.08.2017 № 15-2186.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.              

 

Міський голова                                                                               О.Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 18 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: