Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА   МІСЬКА   РАДА

РІШЕННЯ

 

 24 липня 2018                                     №41/59  

Про зміну цільового призначення земельної ділянки   

 по Центральному району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 139 кв.м (кадастровий номер 4810137200:09:073:0024), за рахунок земель, які знаходяться у власності гр.Павловського П.П. згідно з витягом з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 18.04.2017 (індексний номер витягу 85215537), цільове призначення якої змінюється  з "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд" на "для обслуговування нежитлової офісної будівлі " по вул.Садовій, 3-д.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Змінити  цільове призначення земельної ділянки  площею 139 кв.м за категорією земель із земель житлової забудови (02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд), зарахувавши її до земель громадської забудови (03.09 – для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ), з метою надання її для обслуговування нежитлової офісної будівлі по вул.Садовій, 3-д, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 26.05.2017 №15-1457.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол №56, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання.

 

2. Зобов'язати землевласника:

- про прийняте рішення повідомити органи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

  - забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 7 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: