Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

24 липня 2018                                                              №41/55

Про надання згоди суб’єкту господарювання на поділ земельної

 ділянки по Центральному  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на поділ  земельної ділянки площею 200  кв.м по                 вул. Веселинівській ріг вул. Очаківської, відведеної рішенням міської ради від 13.03.2008 №22/52, з метою надання фізичній особі – підприємцю Воюцькому Володимиру Борисовичу в оренду земельної ділянки площею 35 кв.м. для  обслуговування  магазину по вул. Очаківській, 125/15, із зарахуванням до земель запасу   комунальної власності міста земельної ділянки площею               165 кв.м по вул. Очаківській, 125/15, відповідно до  висновку управління містобудування та  архітектури  Миколаївської міської ради від  24.07.2017 № 17-2989.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол №56, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 7 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: