Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

24.07.2018                                                                           №41/16

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації

 із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

 ділянки в натурі (на місцевості), надання згоди на відновлення
 меж земельної ділянки суб’єкту господарювання в  Інгульському

 районі   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

            1.Товариству з обмеженою відповідальністю "Н АВТО" надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 14950 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 01.10.2009 №38/34,  з метою передачі в оренду для завершення будівництва  та обслуговування автосалонів зі станціями технічного обслуговування по вул. Троїцькій,159/1.

1.1. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю "Н АВТО" на відновлення меж земельної ділянки площею 14950 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 01.10.2009 №38/34,  з метою передачі в оренду для завершення будівництва  та обслуговування автосалонів зі станціями технічного обслуговування по вул. Троїцькій,159/1.

 (Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.01.2017 № 17-62).

Пункт 1 розглянуто на засіданнях постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.06.2017,  протокол №53, від 18.12.2017, протокол №69, на яких рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2.3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                       підпис                                              О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 4 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: