Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

24.07.2018                                                            №41/18

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної

 документації із землеустрою суб’єкту господарювання в

  Інгульському  районі   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Публічному акціонерному товариству  "Завод Екватор" надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 1592 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 12.12.2013 №36/36, з метою передачі в оренду для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Генерала Свиридова,40 А.

1.1. Публічному акціонерному товариству  "Завод Екватор"  надати згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 1592 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 12.12.2013 №36/36, з метою передачі в оренду для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Генерала Свиридова,40А.

Висновком від 31.05.2018 № 17-2182 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує переоформлення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.06.2018,  протокол №85, на якому рекомендовано погодити.

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                    підпис                                                  О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 4 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: