Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

24 липня 2018                                                  №41/5   

Про надання дозволу юридичній особі на виготовлення технічної

 документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у Центральному

 районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати Дитячій художній школі дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 2099 кв.м, з метою надання в постійне користування, для обслуговування приміщень дитячої художньої школи  по вул. Спаській, 23/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 27.09.2017 №17-4320.

1.1. Рішення Миколаївської міської ради від 28.09.2017                                                                               №26/25: «Надати дозвіл Дитячій художній школі на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 2099 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування приміщень дитячої художньої школи  по вул. Спаській, 23/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 27.09.2017 №17-4320.» визнати таким, що втратило чинність.

Підстава: інформація з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, п. 3 ст. 79-1 Земельного кодексу України. Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.05.2018, протокол №84, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 28 серпня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: