Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

24 липня 2018                                                                                             № 41/12

 

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянам по

Центральному  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

          

1. Надати гр. Клименку Юрію Леонідовичу та гр. Мавродієву Івану Івановичу дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1405 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання в оренду  для реконструкції та будівництва багатоквартирного житлового будинку  по вул. Шнеєрсона, 7, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.07.2017 №15-1660.

Згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.07.2017 №15-1660 замовникам необхідно отримати висновок відділу охорони культурної спадщини управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради з врахуванням обмежень щодо поверховості будівлі відповідно до опорного історико-архітектурного плану зазначеної території.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовників подати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної  ділянки.

 

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

 

Міський голова                                                                                      О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: