Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

24 липня 2018                                                                                                № 41/25

 

Про надання земельної ділянки в постійне користування

юридичній особі для обслуговування капітальної будівлі

по Центральному району   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки (кадастровий номер 4810137200:16:022:0005) загальною площею 1870 кв.м, із земель комунальної власності, у тому числі: 1870 кв.м – землі під соціально-культурними об’єктами, зарахувавши земельну ділянку до земель громадської забудови, з віднесенням її до земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, для обслуговування будинку творчості учнів  по вул. Чорноморській, 6.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Надати Миколаївському районному будинку творчості учнів  в постійне користування земельну ділянку площею 1870 кв.м для обслуговування будинку творчості учнів  по вул. Чорноморській, 6, відповідно до висновків управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 07.10.2015  № 17-5848 та від 27.10.2017 №17-4681.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.11.2017, протокол №67, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати землекористувача:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: