Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

24 липня 2018                                                                                                   № 41/54

 

Про надання  згоди  юридичній  особі  на  об’єднання

земельних ділянок по Центральному  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду ТОВ «М Моторс» на об’єднання земельних ділянок, а саме: площею 2200 кв.м, наданої рішенням міської ради від 18.06.2015 №48/33, та площею 1400 кв.м, наданої рішенням міської ради від 31.10.2016 №9/61, в одну земельну ділянку площею 3600 кв.м, з метою передачі в оренду для  обслуговування автосервісного центру по просп. Героїв України, 68, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.10.2017 № 17-4615.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.12.2017,  протокол №69, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

Міський голова                                                                                       О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: