Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 червня 2018                                                                              № 39/54

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки  об’єднанню cпіввласників

багатоквартирного будинку  по Заводському  району                        

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення об’єднання cпіввласників багатоквартирного будинку, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісій міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

   1. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Слобідське»     надати дозвіл  для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3292 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі земельної ділянки в постійне користування, для   обслуговування  багатоквартирного  житлового  будинку по вул. 1 Слобідській,39  за умови доступу у разі необхідності  ремонту та обслуговування інженерних мереж  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 19.06.2017 № 17-841.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                      О. Ф.Сєнкевич

Опубліковано: 16 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: