Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 червня 2018                                                                  № 39/52      

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки об`єднанню співвласників

багатоквартирного будинку по Центральному  району                   

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення об`єднання співвласників багатоквартирного будинку, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Потьомкінська 6» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1460 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою передачі її в постійне користування, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по                               вул. Потьомкінській, 6, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.07.2017 №17-170/3.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017,  протокол №56, на якому рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовників надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                    О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 12 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: