Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

14 червня 2018                                                                           № 39/22

Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по Корабельному району м. Миколаєва (нова незабудована земельна ділянка)

 

         Розглянувши звернення громадянина, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  (кадастровий номер – 4810136600:06:042:0069) загальною площею 1000 кв.м, із земель комунальної власності, зарахувавши її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Єсеніна, 177Б.

Земельна ділянка площею 174 кв.м має обмеження у використанні: 01.05 – “охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи”.   

1.1. Надати громадянину Панібратцю Євгену Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Єсеніна, 177Б відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської  міської  ради  від  31.03.2017 № 17-1207.

(Нова незабудована земельна ділянка відводиться за клопотанням Миколаївського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відділу з питань фізкультури і спорту Миколаївської облдержадміністрації інваліду-візочнику 1 групи, майстру спорту України міжнародного класу, члену національної збірної команди України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату).

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.09.2017, протокол № 57,58, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати громадянина:

- одержати документи, які посвідчують право на землю;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

        

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 9 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: