Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22 червня  2018                                                                                          №  595

Про затвердження Порядку організації

літнього відпочинку демобілізованих

учасників АТО та членів їх родин, сімей

загиблих, родин учасників АТО, що

знаходяться на контрактній службі

 

         З метою організації літнього відпочинку демобілізованих учасників АТО та членів їх родин, сімей загиблих, родин учасників АТО, що знаходяться на контрактній службі, керуючись пп. 2 п. “б” ч. 1 ст. 34, ч.6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Порядок організації літнього відпочинку демобілізованих учасників АТО та членів їх родин, сімей загиблих, родин учасників АТО, що знаходяться на контрактній службі (додається).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 22 червня 2018

№ 595

 

ПОРЯДОК

організації літнього відпочинку демобілізованих учасників АТО

та членів їх родин, сімей загиблих, родин учасників АТО,

що знаходяться на контрактній службі

 

1. Цей Порядок розроблено на виконання статті 91 Бюджетного кодексу України, Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” та з метою організації літнього відпочинку демобілізованих учасників АТО та членів їх родин, сімей загиблих, родин учасників АТО, що знаходяться на контрактній службі за рахунок коштів міського бюджету відповідно до п. 33 Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

2. Право на літній відпочинок мають демобілізовані учасники АТО та члени їх родин, сімей загиблих, родин учасників АТО, що знаходяться на контрактній службі, які зареєстровані та проживають на території міста  Миколаєва (далі – Учасники АТО), які не використали право на оздоровлення та відпочинок за рахунок коштів обласного бюджету.

3. Головним розпорядником цих коштів та відповідальним виконавцем є департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (далі – Департамент).

4. Право на літній відпочинок визначається на підставі довідки військкомату про участь в антитерористичній операції на сході України, копій посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, паспорта та картки платника податків учасника антитерористичної операції, паспорта та картки платника податків дружини (чоловіка), свідоцтва про шлюб, свідоцтва про народження дитини, копія посвідчення сім’ї загиблого учасника АТО.

5. Збір документів, визначених у пункті 4, та формування особових справ Учасників АТО здійснюють районні управління соціальних виплат і компенсацій Департаменту.

6. Департамент проводить оплату послуг закладам із літнього відпочинку Учасників АТО шляхом надання грошової допомоги для компенсації вартості літнього відпочинку через безготівкове перерахування коштів закладам відпочинку Миколаївщини.

Гранична вартість одного дня літнього відпочинку в розрахунку на одну особу становить:

- діти до одного року – безкоштовно;

- діти від 1 до 4 років – 275,00 гривень;

- інші – 350,00 гривень.

Строк перебування Учасників АТО в закладі відпочинку становить не більше 12 календарних днів.

7. Учасники АТО мають право вільного вибору закладу відпочинку Миколаївщини, а також за бажанням здійснення доплати за рахунок власних коштів у разі недостатності суми грошової допомоги для компенсації вартості відпочинку у вибраному закладі.

Заклад надає Департаменту підтвердження про наявність у нього дозволу на провадження господарської діяльності, інформацію про умови проживання, харчування на період літнього відпочинку та графік заїздів на літній відпочинок.

8. Укладається трьохсторонній договір “Про виплату компенсації вартості літнього відпочинку шляхом надання грошової допомоги” (далі – Договір) між Департаментом, Учасниками АТО і закладом відпочинку для кожної із сторін.

Усі примірники договору, підписані та скріплені печаткою Департаменту, Учасниками АТО передаються закладу літнього відпочинку через Учасника АТО.

9. Після літнього відпочинку Учасники АТО надають Департаменту документ, який підтверджує відпочинок у закладі із зазначенням строку перебування у ньому.

Після надання послуг заклад подає до Департаменту акт приймання-передачі послуг для складання реєстру наданих послуг з літнього відпочинку із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові осіб, які отримали послуги, строку надання послуг, ціни та загальної вартості отриманих послуг (відповідно до Договору та фактично отриманих послуг), на підставі якого Департаментом проводитиметься безготівкове перерахування коштів закладам відпочинку.

10. Відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов’язань в управлінні Державної казначейської служби України в Миколаївській області та проведення операцій, пов’язаних із використанням коштів міського бюджету, здійснюються в установленому чинним законодавством порядку.

 

_______________________________________________________

Опубліковано: 2 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: