Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22 червня 2018                                                                                            №  564

Про надання дозволу

неповнолітній дитині на

укладання договору оренди

земельних ділянок 

 

Розглянувши документи про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору оренди земельних ділянок, встановлено:

-дитина, ПІБ, (дата) р.н., отримала у спадок земельні ділянки, що розташовані на території Новоолександрівської сільської ради Баштанського району Миколаївської області, які бажає передати в оренду.  Виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”,  ст. 32, 242 Цивільного кодексу України, ст. 177 Сімейного кодексу України,  ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

   1. Надати дозвіл неповнолітній дитині, ПІБ, (дата) р.н., укласти та підписати договір оренди на належні йому частки від 8,2400 га та 9,2400 га земельних ділянок, що розташовані на території Новоолександрівської сільської ради Баштанського району Миколаївської області. Надати дозвіл законному представнику (піклувальнику), ПІБ,  надати згоду неповнолітній дитині, ПІБ, (дата)  р.н., укласти та підписати договір оренди на належні йому частки від 8, 2400 га та 9,2400 га земельних ділянок, що розташовані на території Новоолександрівської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.

2. Попередити законного представника  дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дітей.

3. Зобов'язати  законного представника дитини  протягом  місяця надати до служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради копію договору оренди земельних ділянок.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської  ради  Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                       О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 2 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: