Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 червня 2018                                                                         № 39/29

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки громадянам по

Центральному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл громадянам Лєухіній Світлані Сергіївні, Лєухіну Олексію Володимировичу, Лєухіній Єлизаветі Олексіївні та Лєухіну Нікіті Олексійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 558,5 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, з присвоєнням окремої поштової адреси (розподіл домоволодіння по вул. Лагерній, 20/1 згідно з рішенням Центрального районного суду                          м. Миколаєва від 28.09.2006 справа №2-3-1834/06), відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.08.2017 №15-1665/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.09.2017,  протокол №57, 58, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовників надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджений проект землеустрою.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 25 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: