Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 червня 2018                                                                                       № 527

Про попередній розгляд проекту рішення

Миколаївської міської ради «Про

передачу субвенції з міського бюджету

міста Миколаєва обласному бюджету

Миколаївської області на фінансування

СДЮСШОР з веслування на байдарках і

каное імені героя-десантника Миколи

Гуцаленка»  

 

Розглянувши проект рішення Миколаївської міської ради «Про передачу субвенції з міського бюджету міста Миколаєва обласному бюджету Миколаївської області на фінансування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка», відповідно до міської програми «Фізична культура і спорт» на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 05.04.2016 № 4/6 (зі змінами), керуючись п. 1 ч. 2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.  Винести на розгляд Миколаївської міської ради проект рішення «Про передачу субвенції з міського бюджету міста Миколаєва обласному бюджету Миколаївської області на фінансування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сєнкевич

 

 

s-fs-005

 

 

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

 

Про передачу субвенції з міського

бюджету міста  Миколаєва обласному

бюджету Миколаївської області на

фінансування СДЮСШОР з веслування

на байдарках і каное імені героя-

десантника Миколи Гуцаленка

 

З метою збереження  та подальшого функціонування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка, відповідно до ст.ст. 93,101 Бюджетного кодексу України, міської програми «Фізична культура і спорт» на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 05.04.2016 № 4/6 (зі змінами), керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати у 2018 році субвенцію з міського бюджету міста Миколаєва обласному бюджету Миколаївської області на фінансування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка у сумі 2116,9 тис. грн., у тому числі на погашення  заборгованості по заробітній платі  з нарахуванням.

2. Доручити міському голові укласти з Миколаївською обласною радою  договір про передачу субвенції з міського бюджету міста Миколаєва  обласному бюджету Миколаївської області  на фінансування СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 21 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: