Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 6/29 від 2011-06-09

Про  вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської   ради   та   виконкому   міської   ради    по    Корабельному району м. Миколаєва (П.15.1 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15) (П.11.1 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15) (П.16.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15)

П.15.1 Р.1 ДОПОВН.
П.11.1 Р.1 ДОПОВН.
П.16.2 Р.1 ДОПОВН.


Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 511 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Вільній, 27.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Щесняку Павлу Ігоровичу у власність земельну ділянку площею 511 кв.м для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Вільній, 27.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 710 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Марії Ульянової, 169.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Любченку Віктору Яковичу у власність земельну ділянку площею 710 кв.м для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Марії Ульянової, 169.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
3. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 99 кв.м у власність, у тому числі: ділянка № 1 площею 28 кв.м, ділянка № 2 площею 71 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Лесі Українки, 44-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09. № 38/30.
3.2. Надати Войтенку Геннадію Миколайовичу у власність земельні ділянки загальною площею   99 кв.м, у тому числі: ділянка № 1 площею 28 кв.м, ділянка № 2 площею 71 кв.м, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по пров. Лесі Українки, 44-а.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 630 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Бела Куна, 2/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Михайлевич Надії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 630 кв.м для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Бела Куна, 2/1.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.03.11, протокол № 12, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 301 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  пров. Колективному, 10.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Надати Гребцовій Ользі Леонідівні у власність земельну ділянку площею 301 кв.м для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    пров. Колективному, 10.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
6. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1139 кв.м, у тому числі: 1000 кв. м - у власність, 139 кв.м – в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку,   господарських   будівель і споруд по вул. Литовченка, 77.
Частина земельної ділянки площею 139 кв.м має обмеження у використанні згідно з КООВЗД типу – 01.06.23 (заборона будівництва об’єктів).
6.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.06.09. № 35/49.
6.2. Надати Смирновій Зінаїді Олексіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 1139 кв.м по  вул. Литовченка, 77.
6.3. Передати Смирновій Зінаїді Олексіївні в оренду строком на 25 років, земельну ділянку площею 139 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 1139 кв.м по вул. Литовченка, 77.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради. 
 
7.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 491 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  пров. Широкому, 6.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Надати Євдокимовій Ніні Олександрівні у власність земельну ділянку площею 491 кв.м для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    пров. Широкому, 6.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 306 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Волгоградській, 3.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1. Надати Лимарю Анатолію Федосійовичу у власність земельну ділянку площею 306 кв.м для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Волгоградській, 3.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 3 Козацькій, 37.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Надати Матвєєвій Людмилі Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. 3 Козацькій, 37.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Дибенка, 116.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1. Надати Циганок Катерині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Дибенка, 116.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою площею 396 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Дибенка, 116.
Земельна ділянка має обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД типу 01.06.23. – (заборона будівництва об’єктів).
11.1. Передати Циганок Катерині Олександрівні в оренду строком на 25 років, земельну ділянку площею 396 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 116.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 813 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Пархоменка, 31.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1. Надати Єгольникову Олександру Олександровичу у власність земельну ділянку площею 813 кв.м, для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Пархоменка, 31.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.05.11, протокол № 17, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 971 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Балтійській, 53.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1. Надати Стеценку Василю Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 971 кв.м для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Балтійській, 53.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.05.11, протокол № 17, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою, загальною площею 1635 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд по  вул. Металургів, 168.
Частина земельної ділянки площею 635 кв.м, має обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД типу 01.06.23- (заборона будівництва об’єктів).
14.1. Надати Главі Лідії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, для   обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною   площею 1635 кв.м.     по вул. Металургів, 168.
14.2. Передати Главі Лідії Миколаївні в оренду строком на 25 років, земельну ділянку площею 635 кв.м, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння  загальною   площею   1635 кв.м     по   вул. Металургів, 168.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.05.11, протокол № 17, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою площею 87 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Генерала Попеля, 42.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
15.1. Передати Простякову Петру Олександровичу в оренду строком на 25 років, земельну ділянку площею 87 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 42.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1340 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Марії Ульянової, 130.
Частина земельної ділянки площею 340 кв.м має обмеження на використання згідно з КООВЗД типу 01.03. – санітарно-захисна зона та типу 01.06.23. – заборона будівництва об’єктів.
16.1. Надати Щербакову Павлу Ул’яновичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для   обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок домоволодіння загальною  площею 1340 кв.м по вул. Марії Ульянової, 130.
16.2. Передати Щербакову Павлу Ул’яновичу в оренду строком на 25 років, земельну ділянку площею 340 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок домоволодіння загальною  площею 1340 кв.м по вул. Марії Ульянової, 130.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
   (Пункт16 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 456 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 214.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
17.1. Надати Марциху Віктору Петровичу у власність земельну ділянку площею 456 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 214.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
18. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 374 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  пров.  Колективному, 12.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
18.1. Надати Шуліці Галині Михайлівні у власність земельну ділянку площею 374 кв.м, для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    пров.  Колективному, 12.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
19. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 457 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  пров.  Колективному, 75.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
19.1. Надати Тарнопович Любові Андріївні у власність земельну ділянку площею 457 кв.м, для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    пров.  Колективному, 75.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
20. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Селянській, 35.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08. № 24/29.
20.2. Надати Дік Ірині Йосипівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для   обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Селянській, 35.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
21. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 344 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 122-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
21.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.12.10 № 2/25.
21.2. Надати Мельниченку Олександру Івановичу у власність земельну ділянку площею 344 кв.м  для   обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 122-а.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
22. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право користування земельною ділянкою площею 422 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Андреєва, 36.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
22.1. Передати Волощенку Дмитру Олександровичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 422 кв.м для обслуговування території, прилеглої до жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Андреєва, 36.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
23. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 615 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Толстого, 54.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
23.1. Надати Дуднику Вячеславу Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 615 кв.м, для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  вул. Толстого, 54.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
24. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою площею 143 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Генерала Попеля, 47.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
24.1. Передати Шумській Олександрі Миколаївні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 143 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 47.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
25. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 500 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Зорге, 11-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
25.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09. № 38/30.
25.2. Надати Мединській Олені Олександрівні у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для   обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по пров. Зорге, 11-а.
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
26. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 476 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого  будинку,   господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 93.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
26.1. Надати Асланову Артуру Салаватовичу у власність земельну ділянку площею 476 кв.м, для   обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  просп. Жовтневому, 93.
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
 
2. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва.
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для   обслуговування   жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Генерала Попеля, 235.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Курак Олені Федорівні та Ярошенко Ларисі Федорівні у спільну сумісну власність  земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Генерала Попеля, 235.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 850 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для   обслуговування   жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 274.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Паламарчуку Степану Васильовичу, Паламарчуку Павлу Степановичу та Паламарчук Наталі Миколаївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 850 кв.м для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    просп. Жовтневому, 274.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 548 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Леваневського, 1/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Ігнатьєвій Тетяні Всеволодівні та Пацюк Ірині Всеволодівні у спільну сумісну власність  земельну ділянку площею 548 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    вул. Леваневського, 1/1.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
 
4. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1503 кв.м у власність та оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка, 71-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.09.08 № 27/67.
4.2. Надати Захаровій Світлані Іванівні та Беспаловій Тетяні Іванівні у спільну сумісну власність   земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок домоволодіння загальною площею 1503 кв.м по вул. Пархоменка, 71-а.
4.3. Передати Захаровій Світлані Іванівні та Беспаловій Тетяні Іванівні в оренду строком на 25 років, земельну ділянку площею 503 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок домоволодіння загальною  площею 1503 кв.м по вул. Пархоменка, 71-а.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
    (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 884 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Львівській, 17.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Надати Колос Тетяні Іванівні, Колосу Павлу Сергійовичу, Колосу Сергію Івановичу та Колосу Дмитру Сергійовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 884 кв.м для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  вул. Львівській, 17.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
    (Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 751 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Менделєєва, 73.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1. Надати Войхевич Зінаїді Іванівні та Кобі Наталі Миколаївні у спільну сумісну власність земельну   ділянку площею 751 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Менделєєва, 73.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
    (Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
3. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 27.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.04.10 № 45/37.
1.2. Надати Береговому Миколі Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 27.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 29.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.04.10 № 45/37.
2.2. Надати Цапчуку Ярославу Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 29.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
3. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 25.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.04.10 № 45/37.
3.2. Надати Чайці Олександру Михайловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 25.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
4. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 23-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.04.10 № 45/37.
4.2. Надати Філатовій Юлії Борисівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соколиній, 23-а.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
5. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Янтарному, 23.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09 № 38/30.
5.2. Надати Коткову Віталію Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по пров. Янтарному, 23.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 700 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування   жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Відродження, 64.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1. Надати Гочу Григорію Івановичу у власність земельну ділянку площею 700 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 64.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 700 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування   жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Відродження, 62.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Надати Окіншевич Наталії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 62.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
8. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Патона, 12.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.06.10 № 47/43.
8.2. Надати Приваловій Валентині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Патона, 12.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
9. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 984 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 104/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.06.10 № 47/43.
9.2. Надати Гончару Олександру Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 984 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 104/1.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
    (Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
10.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 986 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 104/2.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.06.10 № 47/43
10.2. Надати Терьохіній Ніні Володимирівні у власність земельну ділянку площею 986 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 104/2.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 (Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
11. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 986 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Преображенській, 100/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
11.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.06.10 № 47/43 та від 06.09.10 №48/36.
11.2. Надати Іскровій Наталі Михайлівні у власність земельну ділянку площею 986 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Преображенській, 100/1.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради. 
  (Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
12.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 570 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 152/2.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.09.09 № 36/54.
12.2. Надати Северіну Юрію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 570 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 152/2.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
13.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 648 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Ушакова, 16/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08 № 24/29.
13.2. Надати Чикалу Михайлу Івановичу у власність земельну ділянку площею 648 кв.м для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Ушакова, 16/1.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол № 19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» .
 
 
 
4. Надати у власність членам садово- виноградарських товариств, садівничих товариств, обслуговуючих кооперативів садово- виноградарських товариств, земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 405 кв.м, за рахунок земель колективної власності СВТ “Зорька”, згідно з державним актом на право колективної власності на землю зареєстрованим від 04.08.1997 № 3, з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення, для ведення садівництва на ділянці № 612 у складі СВТ “Зорька”.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Бекреньовій Еліонорі Марківні у власність земельну ділянку площею 405 кв.м, для ведення садівництва на ділянці № 612 у складі СВТ “Зорька”.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
2.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 154 кв.м, за рахунок земель СТ “Прибужжя”, з віднесенням її до земель сільськогосподарського призначення, для ведення садівництва на ділянці № 10-а у складі СТ “Прибужжя”.   Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД: відсутні.
2.1. Надати Косаренку Юрію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 154 кв.м для ведення садівництва на ділянці № 10-а у складі СТ “Прибужжя”
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.  
    (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
     - замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
 -    укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;  
- замовникам одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
 
         5. Внести зміни  до рішень міської ради:
1. У пункті 2 розділу І рішення міської ради від 21.04.11 № 5/33 слова та цифри «вул. Єсеніна, 177»   замінити   словами   та цифрами «вул. Єсеніна, 177-а»         
     (Підстава: уточнення адреси земельної ділянки).
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.05.11, протокол № 17 , на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
2. У пунктах 1.1 та 1.2 розділу 2 рішення міської ради від 30.12.10 № 2/33 слова «Циганюку Миколі Яковичу, Циганюку Дмитру Миколайовичу » замінити словами «Циганку Миколі Яковичу, Циганку Дмитру Миколайовичу»
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16 , на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
     3.  Пункт 23 розділу 1 рішення   сесії міської   ради   від 06.09.10 № 48/36
”23. Громадянці Кудмановській Антоніні Багитівні для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, за рахунок домоволодіння по вул. Жукова, 75, раніше наданої в оренду під городництво, площею 160 кв.м – з метою передачі її у власність для обслуговування  житлового   будинку   та    господарських    споруд   по вул. Жукова, 75,  ”
        викласти в такій редакції:
23. Громадянці Кудмановській Антоніні Багитівні для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки площею 160 кв.м, за рахунок домоволодіння по вул. Маршала Жукова, 75, – з метою передачі її у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Маршала Жукова, 75.” 
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
4.   Пункт 106, підпункти 106.1, 106.2, 106.3 рішення міської ради від 14.09.07 №14/50:
106. “ Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1444 кв.м, із яких 1000 кв. м для надання у власність, 444 кв.м для передачі в оренду для обслуговування   житлового   будинку та   господарських   будівель по вул. Ватутіна, 292.
106.1. Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові типу 1.1. – “зміна цільового використання”.
106.2. Надати Шпаковському Леоніду Трохимовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель, із домоволодіння загальною площею 1444 кв.м  по вул. Ватутіна, 292.(Корабельний район).
106.3. Передати Шпаковському Леоніду Трохимовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 444 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель, із домоволодіння загальною площею 1444кв.м по вул.Ватутіна, 292.
(Корабельний район).”  визнати такими що втратили чинність.
(Підстава: клопотання гр. Шпаковської В.У. спадкоємниці Шпаковського Л.Т. у зв’язку зі смертю останнього).
    (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 09.06.11)
 
      6. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.
 

Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: