Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 червня 2018                                                                                            №  514

Про надання дозволу ПІБ  на укладання 

договору  купівлі-продажу      житла,

яке    належить  громадянам на праві

приватної власності

 

     Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ   на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить громадянам на праві приватної власності,  відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

    1. Надати дозвіл неповнолітньому ПІБ,   р.н., продати 1/2  частки  кімнати адреса у м. Миколаєві,  а також підписати відповідні документи за умови надання матір’ю дитини письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

     2. Надати дозвіл неповнолітньому ПІБ, р.н., придбати 1/2  частки  кімнат  адреса у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи за умови надання матір’ю дитини письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

    3.Попередити законного представника неповнолітнього про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових  прав дитини.

    4. Зобов’язати законного представника неповнолітнього у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право власності дитини на придбане житло.

    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

   

  Міський голова                                                                                  О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 15 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: