Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 травня  2018                                                                                            №  476

Про внесення змін до рішення виконкому

міської ради від 26.07.2002 № 677 “Про

створення Координаційної ради з питань

розвитку молодіжного житлового

будівництва в місті Миколаєві”                         

 

Розглянувши звернення управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 07.02.2018 № 18-70 про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 26.07.2002 № 677 “Про створення Координаційної ради з питань розвитку молодіжного житлового будівництва в місті Миколаєві”, враховуючи кадрові зміни, з урахуванням Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2020 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 967, Порядку забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2009 № 140, керуючись ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до рішення виконкому міської ради від 26.07.2002 № 677 “Про створення Координаційної ради з питань розвитку молодіжного житлового будівництва в місті Миколаєві”.

1.1. У назві та тексті рішення слова “Координаційна рада з питань розвитку молодіжного житлового будівництва в місті Миколаєві” замінити словами “Координаційна рада з питань розвитку житлового будівництва в місті Миколаєві”.

1.2. Склад Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва в місті Миколаєві викласти в новій редакції (додається).

1.3. Положення про Координаційну раду з питань розвитку житлового будівництва в місті Миколаєві викласти в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 25 травня 2018

№ 476

 

СКЛАД

Координаційної ради з питань розвитку

житлового будівництва в місті Миколаєві

 

Голова Координаційної ради

 

Андрієнко

Юрій Георгійович

-

заступник міського голови

 

 

Заступники голови Координаційної ради

 

Нєфьодов

Олександр Анатолійович

-

заступник начальника управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради – начальник відділу містобудівного кадастру та обліку об’єктів містобудування

 

Федорончук

Василь Михайлович

-

в.о. директора Миколаївського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”

 

Члени Координаційної ради

 

Беленкіна

Тетяна Володимирівна

-

голова Миколаївської  обласної організації профспілки працівників будівництва та промбудматеріалів (за узгодженням)

 

Береза

Олександр Дмитрович

-

голова адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради

 

Бернацький

Олександр Вікторович

-

голова постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (за узгодженням)

 

Бохін

Роман Степанович

-

начальник управління капітального будівництва Миколаївської міської ради

 

Власова

Галина Іванівна

-

заступник начальника відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради

 

Возчиков

Валентин Дмитрович

-

начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Миколаївської міської ради

 

Гладун

Світлана Миколаївна

-

голова адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради

 

Дмитрук

Віктор Миронович

-

голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради

 

Єфименко

Олександра Валеріївна

-

в.о. начальника управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради

 

Карцев

Сергій Миколайович

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

Мяхкова

Олена Євгенівна

-

начальник відділу фінансів підприємств комунальної власності департаменту фінансів Миколаївської міської ради

 

Рябенко

Олександр Вікторович

-

заступник начальника управління молодіжної політики Миколаївської міської ради – начальник відділу по роботі з інститутами громадянського суспільства

 

Січко

Дмитро Сергійович

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

Цуканов

Олександр Миколайович

-

голова адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради

 

Шанайца

Олександр Сергійович

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

Яковлєв

Андрій Володимирович

-

депутат міської ради (за узгодженням)

 

 

______________________________________________________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 25 травня 2018

№ 476

 

ПОЛОЖЕННЯ

про Координаційну раду з питань розвитку

житлового будівництва в місті Миколаєві

 

1. Загальні положення

 

1.1. Положення про Координаційну раду з питань розвитку житлового будівництва в місті Миколаєві (далі – Координаційна рада) розроблено відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Розпорядження Президента України від 06.10.1999 № 244 “Про сприяння розвитку молодіжного житлового будівництва”, постанови Кабінету Міністрів України від 29.05.2001 № 584 “Про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла”, Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2020 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 967, Порядку забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2009 № 140.

1.2. Положення визначає статус, порядок утворення, загальні організаційні та процедурні засади діяльності Координаційної ради, а також права та обов’язки членів Координаційної ради, створеної з метою вжиття заходів з координації питань розвитку житлового будівництва в місті Миколаєві.

 

2. Порядок створення та організації діяльності Координаційної ради

 

2.1. Координаційна рада створюється рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради і є колегіальним органом при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради, члени якого виконують обов’язки на громадських засадах.

2.2. Координаційна рада у своїй діяльності керується чинним законодавством, рішеннями Миколаївської міської ради, виконавчого комітету Миколаївської міської ради, розпорядженнями міського голови, цим Положенням та рішеннями, які приймаються Координаційною радою.

2.3. До складу Координаційної ради входять представники від Миколаївської міської ради, виконавчих органів Миколаївської міської ради, а також можуть входити (за згодою) представники від інших державних органів, підприємств, установ і організацій, в тому числі громадських.

2.4. Персональний склад Координаційної ради затверджується рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради за поданням голови Координаційної ради і може змінюватися не частіше, ніж один раз на рік не більше як на 1/5, крім випадків виходу із складу Координаційної ради її членів за власним бажанням чи зміною в кадровому складі членів Координаційної ради.

2.5. Керівництво роботою Координаційної ради здійснює його голова, який призначається з числа заступників міського голови.

2.6. Голова Координаційної ради організовує її роботу і несе персональну відповідальність за виконання покладених на Координаційну раду функцій.

2.7. Формою роботи Координаційної ради є засідання, які проводяться у разі потреби, але не рідше одного разу на півріччя.

2.8. Розгляду на засіданнях Координаційної ради підлягають такі питання:

- планування роботи Координаційної ради, розподіл функціональних обов’язків її членів, а у разі необхідності тимчасових робочих груп;

- прийняття відповідних рішень.

2.9. Засідання Координаційної ради є правомочним, якщо у ньому бере участь не менше двох третин її членів.

2.10. Координаційна рада, у межах своєї компетенції, заслуховує звіти виконавців державних житлових програм, затверджує списки кандидатів на отримання пільгових довгострокових кредитів та державної підтримки на будівництво (придбання) житла, приймає рішення щодо стратегічних напрямків з реалізації місцевих житлових програм, затверджених рішеннями Миколаївської міської ради, організовує та контролює їх виконання.

2.11. Рішення Координаційної ради приймаються відкритим голосуванням. Рішення вважається прийнятим, якщо за нього проголосувала більшість членів Координаційної ради, яка бере участь у засіданні. У разі рівного розподілу голосів голос голови Координаційної ради є вирішальним.

2.12. Рішення Координаційної ради оформляється протоколом, який затверджується головою Координаційної ради.

 

3. Основні функції Координаційної ради

 

3.1. Координаційна рада в процесі роботи забезпечує реалізацію таких функцій:

3.1.1. Визначає стратегічні напрямки розвитку молодіжного житлового будівництва та будівництва доступного житла в місті Миколаєві, спрямовує діяльність на повне вжиття заходів щодо розв’язання проблеми житлового забезпечення громадян міста Миколаєва.

3.1.2. Періодично на своїх засіданнях заслуховує звіти про виконання програмних завдань щодо розвитку молодіжного житлового будівництва, забезпечення молодих громадян житлом та громадян доступним житлом.

3.1.3. Щорічно готує інформаційні матеріали щодо результатів виконання програмних завдань і подає їх на розгляд міської ради.

3.1.4. Затверджує списки кандидатів на отримання пільгових довгострокових кредитів та державної підтримки на будівництво (придбання) житла.

3.2. При виконанні функцій Координаційна рада має право:

3.2.1. Готувати та передавати на розгляд міської ради пропозиції щодо питань організації виконання програмних завдань, виділення коштів з міського бюджету на зазначені цілі.

3.2.2. Розглядати на своїх засіданнях питання, які відносяться до її компетенції та надавати відповідні рекомендації та приймати рішення.

 

4. Права та обов’язки членів Координаційної ради,

повноваження голови, секретаря та інших членів

Координаційної ради

 

4.1. Голова Координаційної ради:

4.1.1. Планує проведення засідань Координаційної ради та веде ці засідання.

4.1.2. Вирішує питання стосовно забезпечення діяльності Координаційної ради.

4.1.3. Вносить на розгляд виконавчого комітету Миколаївської міської ради пропозиції щодо змін у складі Координаційної ради.

4.1.4. У разі необхідності приймає рішення щодо проведення позапланових засідань Координаційної ради.

4.1.5. Вносить на розгляд Координаційної ради пропозиції щодо порядку денного засідань Координаційної ради.

4.1.6. Призначає секретаря Координаційної ради зі складу членів Координаційної ради.

4.2. Секретар Координаційної ради веде та оформлює протоколи засідань Координаційної ради, забезпечує оперативне інформування членів Координаційної ради стосовно організаційних питань її діяльності, за дорученням голови Координаційної ради виконує іншу організаційну роботу.

4.3. Члени Координаційної ради мають право брати участь в усіх засіданнях Координаційної ради та прийнятті її рішень, виносити питання на розгляд Координаційної ради.

 Опубліковано: 8 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: