Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 6/18 від 2011-06-09

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Центральному району м. Миколаєва(П.13 Р.1 ІНШ. РЕД. №7/17 ВІД 07.07.11) (П.6 Р.1 ІНШ. РЕД. №7/17 ВІД 07.07.11) (П.17 Р.1 ІНШ. РЕД. №8/25 ВІД 25.08.11)


П.13 Р.1 ІНШ. РЕД.
П.6 Р.1 ІНШ. РЕД.
П.17 Р.1 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
 
Пункт 1 “ 1. Громадянці Олійник Ользі Іванівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 80 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду строком на 15 років для обслуговування нежитлової будівлі майстерні по ремонту музичних інструментів по вул. Потьомкінській, 52.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.05.10, протокол №68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови                      Чайки В.Д.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.12.10, протокол №2 , на якому рекомендовано перенести розгляд зазначеного  питання.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.12.10, протокол №3, на якому рекомендовано перенести розгляд зазначеного  питання.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 30.12.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.01.11, протокол № 5, на якому рекомендовано перенести зазначене питання.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 27.01.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.02.11, протокол № 10, на якому рекомендовано  перенести зазначене питання .
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 10.03.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити зазначене питання . ” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради  Шмалько А. М.
 
Пункт 2 “ 2. Миколаївській єврейській релігійній громаді для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1500 кв. м, у тому числі земельної ділянки  орієнтовною площею 510 кв.м під забудову, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду на 2 роки для реконструкції синагоги та прибудови будинку культурно- релігійного центру з житловими приміщеннями по вул. К.Лібкнехта ріг вул. Спаської.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.02.11 , протокол №10, на якому рекомендовано погодити зазначене питання.
Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради 10.03.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол № 18, на якому рекомендовано перенести до погодження з мешканцями будинку № 51 по вул. Спаській.” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради  Шмалько А. М.
 
3. Фізичній особі – підприємцю Цимбал Тетяні Василівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 20,05 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 1 рік для будівництва прибудови до нежитлових приміщень комп’ютерного залу по вул. Дзержинського, 51.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
По пункту 3 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 рішення не прийнято за результатами голосування.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.05.11, протокол № 17, на якому рекомендовано погодити зазначене питання .
 
 
4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Центральний 1» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 300 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 5 років для будівництва житлового будинку замість господарських споруд (літ. Г, Ж, Н) по вул. Великій Морській, 44/8.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
Пункт 4 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити зазначене питання .
 
Пункт 5 “ 5. Товариству з обмеженою відповідальністю виробничо – комерційній фірмі «Бізнес-реал»  для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 800 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком до 07.06.20 для обслуговування зупиночного комплексу по пр. Леніна, 78-д.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 5 на пленарному засіданні міської ради 21.04.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол № 16, на якому рекомендовано погодити зазначене питання . ” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради  Шмалько А. М.
 
6. Громадянину Юрику Олегу Леонідовичу для виготовлення проекту відведення земельної ділянки  щодо надання у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 1000 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 24.04.92 №189 у довічне успадковане володіння,  для будівництва та обслуговування жилого будинку по вул. Чуйкова, 69.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Громадянину Молчанову Сергію Геннадійовичу для виготовлення проекту відведення земельної ділянки щодо надання у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 520 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку по вул. Фурманова, у районі домоволодіння №2.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 7  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі «Інгул» для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 33 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 1 рік для розміщення літнього майданчика біля кафе по вул. Адміральській , 41/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
9. Автогаражному кооперативу “Темвод” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 14845 кв. м, за рахунок земель міста, відведених  рішеннями виконкому Миколаївської міської ради народних депутатів від 28.12.1992 № 584, від 25.03.1994 № 130  та від 23.12.1994 № 612 , з метою передачі ділянки в оренду строком на 20 років для  обслуговування автогаражного кооперативу “Темвод ” по пр.Героїв Сталінграда, 2.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
10. Бюро судово-медичної експертизи для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4925 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування нежитлових будівель по вул. Потьомкінській,  138.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
11. Дитячій музичній школі №1 для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки №1 орієнтовною площею 200 кв. м та земельної ділянки №2 орієнтовною площею 1600 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для  обслуговування приміщень музичної шкоди по вул.Адміральській, 9-11.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
12. Бюро судово-медичної експертизи для виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею 391 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Володарського, 4.   
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд міської ради.
 
13. Громадянці Лисенко Вірі Кіндратівні на виготовлення проекту відведення земельної ділянки загальною площею 1085 кв.м (1000 кв.м для надання у власність та 85 кв.м для передачі в оренду терміном 25 кв.м) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Сріблястій, 56.
Земельна ділянка надана рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 31.07.96  №207.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол №18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради   09.06.11)
 
14. Громадяниці  Будянській Ганні Вікторівні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1153 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 153 кв.м для передачі в оренду на 20 років), для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Калініна, 2.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол №18, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд міської ради.
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради   09.06.11)
 
15. Громадянці Будянській Ганні Вікторівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 168 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду строком на 15 років для обслуговування нежитлових приміщень магазину продовольчих товарів по вул. Калініна,2-д.
(Довідка управління містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради від 15.02.11 №  15- 375)
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол №18, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд міської ради.
(Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради  09.06.11 )
 
Пункт 16“16. Відкритому акціонерному товариству “Миколаївський домобудівельний комбінат” для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 1250 кв.м, відведеної рішенням міської ради від 30.12.10 № 2/26 з метою передачі її в оренду на 2 роки та 7 місяців ( відповідно до довідки про нормативну тривалість будівництва  ТОВ “Миколаївський  Діпроміст”)  для  будівництва житлового будинку та  гуртожитку по вул. Потьомкінській, 129/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради 09.06.11)” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради   Паліводи С.І.
 
17. Фізичній особі – підприємцю Учню Івану Івановичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2740 кв.м ( у тому числі ділянка №1 площею 2393 кв.м та ділянка №2 площею 347 кв.м ) , за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 15 років для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Цілинна, 22
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради  09.06.11 )
 
18. Фізичній особі – підприємцю Учню Івану Івановичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 5084 кв.м ( проїзди та проходи загального користування ), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду зі співвласниками строком на 15 років для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Цілинна, 22
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради  09.06.11 )
 
19. Товариству з обмеженою відповідальністю “Агро-вектор ЛТД” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0.84 га, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 15 років для реконструкції та обслуговування майнового комплексу по вул.Кіровоградській, 2.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.11, протокол №19, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради  09.06.11 )
 
2.  Продожити дію доволу  на виготовлення проекту землеустрою :
 
1. Продовжити громадянці Половчені Аллі Борисівні дію дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду, терміном на 25 років, земельної ділянки, орієнтовною площею 50 кв.м, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 2 Воєнній, 37, наданого рішенням міської ради від 12.11.09  №40/21   до 12.11.11.
Пункт 1 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.05.11, протокол №17, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Продовжити Ворошиловій Людмилі Миколаївні дію дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 1000 кв.м, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Березанському, 26/2, наданого рішенням міської ради від 18.12.09  №42/54   до 18.12.11.
Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.05.11, протокол №17, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
3. Продовжити громадянину Долгих Олександру Вікторовичу дію дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 395 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: Інгульський проїзд, 24-а, з обмеженнями у використанні (прохід через земельну ділянку), наданого рішенням міської ради від 31.01.07  №10/27.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол №18, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт  3 включено на пленарному засіданні міської ради  09.06.11 )
 
3. Внести зміни  до рішень міської ради  :
 
1. Пункт 15 розділу І рішення міської ради від 06.09.10 №48/35:
“15. Громадянину Зубрицькому Олександру Івановичу для складання проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1660 кв.м, за рахунок земельної ділянки, проект якої затверджено рішенням міської ради від 26.09.02 №5/15, з метою передачі її в оренду на 10 років для обслуговування нежитлового об’єкта (цеху з ремонту двигунів, побутової будівлі, адміністративної будівлі, заправки) по вул. 1Інгульській,1-з (Ленінський район).” викласти в такій редакції: “15. Фізичній особі - підприємцю Зубрицькому Олександру Івановичу для складання проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1660 кв.м, за рахунок земельної ділянки, проект якої затверджено рішенням міської ради від 26.09.02 №5/15, з метою передачі її в оренду на 10 років для обслуговування нежитлового об’єкта (цеху з ремонту двигунів, побутової будівлі, адміністративної будівлі, заправки) по вул. 1 Інгульській,1-з (Центральний район).”
(Підстава: лист фізичної особи - підприємця Зубрицького Олександра Івановича, щодо уточнення правового статусу фізичної особи та району).
Пункт 1 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
 
2. Пункт 20 розділу І рішення міської ради від 06.09.10 №48/35 : “20. Громадянину Гладченку Юрію Сергійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною  площею 4176 кв.м, за рахунок земельної ділянки, проект якої затверджено рішенням міської ради від 26.09.02 №5/15, з метою передачі її в оренду на 10 років для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. 1 Інгульській,1-є (Ленінський район).” викласти в такій редакції: “20. Фізичній особі - підприємцю Гладченку Юрію Сергійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною  площею площею 4176 кв.м, за рахунок земельної ділянки, проект якої затверджено рішенням міської ради від 26.09.02 №5/15, з метою передачі її в оренду на 10 років для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. 1 Інгульській,1-є (Центральний район).”
(Підстава: лист ФОП Гладченка Юрія Сергійовича щодо уточнення правового статусу фізичної особи та району).
Пункт 2 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
 
3. Пункт 48 розділу І рішення міської ради від 04.03.10 №44/28: «48.Громадянину Самоукову Віктору Федоровичу для складання проекту землеустрою щодо передачі в оренду строком на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 3459 кв. м (згідно з технічним паспортом КП «ММБТІ»), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування нежитлових будівель (майстерні) по пров. Червоноармійському, 2.» вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: лист начальника управління Держкомзему у місті Миколаїв Дробота В.В. від 07.04.11 №1002/751-1/501 та лист заступника військового прокурора Миколаївського гарнізону капітана юстиції Іващенка С.М. від 21.03.11 №8-2/848вих-10 про самовільне захоплення земельної ділянки військового містечка № 27).
Пункт 3 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
Пункт 4 “4. Пункт 9 розділу І рішення міської ради від 10.03.11 №4/28: ”9. Відкритому акціонерному  товариству “Миколаївський будівельний комбінат” для складання проекту землеустрою щодо відведення  додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 990 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду для будівництва 3-го пускового комплексу МКР-71 по вул. Потьомкінській, 71.” викласти в такій редакції : ”9. Відкритому акціонерному товариству “Миколаївський будівельний комбінат” для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 990 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду для будівництва  3-го пускового комплексу МКР-71 по вул. Потьомкінській, 125.”
(Підстава - уточнення адреси земельної ділянки).
Пункт 4 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.05.11, протокол №16, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради. ” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради   Паліводи С.І.
 
5. Пункт 29 рішення міської ради від 21.04.11 № 5/30: ”29. Миколаївській загальноосвітній школі соціальної реабілітації для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 45672 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування загальноосвітньої школи соціальної реабілітації №3, півострів Аляуди, 3.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.” викласти в такій  редакції :                               ”29. Миколаївській загальноосвітній школі соціальної реабілітації для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 45672 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування Миколаївської загальноосвітньої школи соціальної реабілітації, півострів Аляуди, 3.
   
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.”
( Підстава -  уточнення назви організації.)
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.11, протокол №18, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд міської ради.
(Пункт  5 включено на пленарному засіданні міської ради  09.06.11 )
 
4. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до управління земельних ресурсів міської ради погоджені проекти землеустрою.
 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В.І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: