Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 березня 2018                                                                            № 35/63

Про припинення права користування земельною ділянкою,

внесення змін до договору оренди землі під капітальними

будівлями  по  Заводському району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                                                                       

1. Припинити громадянину Мегері Миколі Олександровичу право користування земельною ділянкою площею 100 кв.м по                                       вул. Московській,79-а.  

1.1. Внести зміни до договору оренди землі, який зареєстровано від 29.12.2012 у книзі договорів оренди землі  Миколаївської міської ради за               № 9169, та яким посвідчено право на оренду земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136300:02:025:0015) площею 100 кв.мщо  передана рішенням міської ради від 11.10.2012 № 21/47,  замінивши сторону договору з  громадянина Мегері  Миколи Олександровича на громадянина Садурського Олександра Івановича, для  реконструкції нежитлової будівлі (майстерні) під виставковий салон з надбудовою другого поверху.  

Підстава:  ст. 141 Земельного кодексу України, ст. 7 Закону України                   «Про оренду землі».

          

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.02.2017, протокол № 35, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.          

Пункт 1 на 20 сесії міської ради від 18.05.2017 не прийнято за результатами голосування.       

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.   

 

Секретар міської ради                                                                              Т.В. Казакова

Опубліковано: 8 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: