Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 березня 2018                                                                                 № 35/46

Про припинення права користування земельною ділянкою

суб’єкту господарювання та внесення змін до рішення міської

ради по  Заводському району   м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                                                               

         1. Пункт 16.1 розділу 3 рішення міської ради від 30.12.2010                          № 2/27: « 16.1. Передати громадянину Мельникову Валерію Валерійовичу в  оренду  строком на 1 рік земельну ділянку  площею 34 кв.м, для реконструкції  квартири № 34 під офіс та подальшого його обслуговування по вул. Бутоми, 4»  визнати таким, що втратив чинність.

         1.1. Договір оренди землі, який зареєстровано в Книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 03.02.2011 № 7993, припинити.

         1.2. Зобов`язати громадянина Мельникова Валерія Валерійовича    стати на облік у Державний податковий орган з метою сплати до бюджету податку.

         (Підстава: положення ст. 287 Податкового кодексу України).

         Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол № 21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.        

         Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради від 16.02.2017 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.             

         Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.    

 

Секретар міської ради                                                     Т.В. Казакова

 

Опубліковано: 7 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: