Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

15 березня  2018                                                                № 35/49

Про внесення змін до рішення міської ради

по  Заводському району   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                                                                        

1. Пункти 19 та 19.1 розділу І рішення  міської  ради   від 24.02.2006              № 43/29  :«   19.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 100 кв.м, за рахунок земель ПП Журавльової Г.І., з віднесенням її до земель іншого призначення на період будівництва магазину продовольчих товарів, а після введення об’єкта до експлуатації віднести її  до земель комерційного використання для подальшого обслуговування магазину, поблизу житлового будинку № 13-б по вул.Червоних Майовщиків.     

Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1.- “ зміна цільового використання”, на частку земельної ділянки площею 100 кв.м  діють спеціальні обмеження типу 4.3.1. –“в санітарно- захисних зонах інженерно- технічних споруд і комунікацій”.    

19.1.Передати приватному підприємцю Журавльовій Галині Іванівні  в оренду строком на 10 років  земельну ділянку  площею 100 кв.м для будівництва та подальшого обслуговування магазину, поблизу житлового будинку № 13-б по вул.Червоних Майовщиків»  визнати такими, що втратили чинність.   

  1.1. Договір оренди землі, який зареєстровано в Книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 05.05.2006  № 4133, припинити.

Підстава: рішення Миколаївської міської  ради від 25.04.2014                    № 39/57.         

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.03.2016, протокол № 7, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

По пункту 1 рішення на пленарному засіданні міської ради від 12.10.2016  не прийнято за результатами голосування.        

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.11.2016, протокол № 27, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.         

Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради від 16.02.2017 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.             

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

Секретар міської ради                                                                Т.В. Казакова

Опубліковано: 7 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: